BO & FBO

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Trader1
Pasjonat
Pasjonat

Re: BO & FBO

Nieprzeczytany post autor: Trader1 »

Jeszcze raz Gratuluje :) Należy się!!!

Tylko nam stad nie uciekaj... (po tych wygranych tredach) daj trochę wiedzy połknąć od ciebie :)

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: czerwinek »

spokojna głowa :) ale jutro to może jakiś skalp bo ciężko po takim dniu chyba będzie na rynku się podnieść :)
Byłem jeszcze w eur/cad po wspaniałym FBO ale przestraszyłem się PB z H1 i wyszedłem a właśnie cena dojdzie zaraz do mojego TP :) aż n się nie chce wierzyć że czasem konsolidują przez tydzień a tu nagle parę godzin i takie bum że ta lala
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz

manygridi
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: manygridi »

czerwinek, gdzie stawiasz stopa w takich wejsćiach jak np eurcad? nad FBO nad samym szczetem czy cos lokalnie na mniejszych interwałach?

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

w tym zagraniu nie zdążyłe ustawić ale ustawiałbym nad szczytem tam gdzie tego PB z H4 zrobili (chociaz jak mają iść w Twoim kierunku to idą od razu tak jak wczoraj), wczoraj tak naprawdę wyszedłem z tego zagrania bo już nie mogłem ogarnąć wszystkich wejść na gbp/jpy i edku i już z komórki obserwowałem to ciężko to wszystko ogarnąć.
Ale sytuacja była w sumie wymarzona zrobili FBO i pięknego PB z H4 ale nie wierzyłem że są w stanie jeszcze taki ruch zrobić, w sumie nie wiem czemu wczoraj takie ruchy robili skoro nie widzę żadnych konkretnych danych które takie ruchu spowodowały, chyba, że o czymś nie wiem

Awatar użytkownika
DigitalSmoke
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: DigitalSmoke »

Podo :D bno Berlusconi spowodował taką zwałę.

dulf
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: dulf »

czerwinek pisze:.. i pięknego PB z H4 ale nie wierzyłem że są w stanie jeszcze taki ruch zrobić, w sumie nie wiem czemu wczoraj takie ruchy robili skoro nie widzę żadnych konkretnych danych które takie ruchu spowodowały, chyba, że o czymś nie wiem
Gratuluję pipsiorów ,ładne wejścia.
Widziałem parę sporych ruchów nawet przy holiday bank i braku danych .Ja sądzę że jak jest silny układ wynikający z AT to dzieje się tak właśnie przez brak wydarzeń które mogą to zakłócić. (byl taki kiedyś przy święcie na EU chyba ze 300/50 [DT] pip bez korekt ,zdaje się że niejaki Snajper przy tym poległ,bo miało zawrócic ).Na danych to wiadomo jakie akcje się wyczynia ,rynek konsoliduje parę dni ,a potem tak się ustawi że g. wiadomo .Cały urok newsów .
Nie spiesz się , zawsze zdążysz stracić .

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

niestety 100 pipek uciekło :( nie miałem pewności co do tradu i wyszedłem jak widać nie było takiej potrzeby.
Aktualnie siedzę w nzd/cad pierwszy raz na tej parze gram jak wszystko pójdzie dobrze to dam potem analizę.

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

jakby ktoś nie wiedział dlaczego grałem longa to dam zrzut z większej perspektywy tam już wszystko ładnie widać, właśnie ostatnio na tej parze grałem cały czas sell gdzie targetem moim było właśnie to BO, cena tam aktualnie ładnie odbiła i chyba większy long się szykuje ale ma początku trzeba uważać bo cena lubi tak powoli się podnosić, chociaż dzisiaj już i spory ruch zrobili

Awatar użytkownika
Pełnomocnik
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Pełnomocnik »

Na Edziu chyba na jutro longi się szykują. Ciekawe jak domkną D1...

radoslav47
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: radoslav47 »

Hello czerwinek, audcad obserwujesz ?

Co o tym sądzisz ?

Jeszcze zrzut z H1, łądnie to wygląda, czyżby kolejna przegapiona okazja :roll:
Pisząc ten podpis, czuję, że piszę historię.

ODPOWIEDZ