BO & FBO
- DigitalSmoke
- Pasjonat
Re: BO & FBO
Na ejku chyba się szykuje FBO na ZL z D1 i zjazd do zamknięcia gapy. Dwa razy już dziś pod to grałem, spróbuję jeszcze raz.
mógłbyś dać jakiś zrzut bo nie widzę tego o czym piszez a jestem ciekawy co i jak
?

„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
tak jeszcze dodam że dzisiaj to w ogóle rynek mnie zadziwił od dwóch tygodni lampię w wykres i ciągle to samo rano ruch, potem od 11-14 korekta i znowu ruch jakiś mocny i znowu korketa i tak było dzień w dzień, dzisiaj natomiast w ogóle żadnej korekty, po prostu sobią drepczą do góry, jak dalej tak sobie podrepczą to będzie mego świeca wzrostowa 
no nic dzisiaj chyba nie będzei wejścia, chociaz kusi mnie cały czas S na edziu, zrobili na M15 fajną świecę ale to jeszcze nie to czego bym oczekiwał.

no nic dzisiaj chyba nie będzei wejścia, chociaz kusi mnie cały czas S na edziu, zrobili na M15 fajną świecę ale to jeszcze nie to czego bym oczekiwał.
- DigitalSmoke
- Pasjonat
Zaryzykowałem małą s-kę z TP na domknieciu gapy, ale lepiej bym wyszedł na L-kach. 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- DigitalSmoke
- Pasjonat
Jednak za mała była ta S-ka. Pingnęło w moje Tp - 159 pip i leci dalej, ale juz bezemnie.
Z kom pisze ja w edziu siedze ale moje tp chyba dzisiaj nie dojdzie rowniez sell na geju tu jest szansa na tp dam zrzuty eieczorem
Poza tym graty xa wejscie i odwage jednak s dal wiecej niz daloby l 

Ale dzisiaj fajny dzień był, żałuję, że tak mało z niego wziąłem 
Gratki tej S'ki, pięknie złapałeś.
Swoją drogą to rynek zrobił to co zwykle. Spadał, doszedł do sr'a, poklepał trochę, zrobił ruch do SR + ZL na weekly i piękna reakcja. Aż trudno uwierzyć czasami, że to takie proste
Pozdro

Gratki tej S'ki, pięknie złapałeś.
Swoją drogą to rynek zrobił to co zwykle. Spadał, doszedł do sr'a, poklepał trochę, zrobił ruch do SR + ZL na weekly i piękna reakcja. Aż trudno uwierzyć czasami, że to takie proste

Pozdro
Hey. Widze ze niektórzy nie próżnowali
Fajnie !!! Wróciłem, wydaje mi się ze takie oderwanie dobrze mi zrobiło, chociaż nie mogłem przestać myśleć o FX... Czy to już nałóg????
A tak na serio ... fajnie jest czasami przemyśleć co się robi, bez patrzenia na wykres, czysto w myślach
Ten weekend dal mi troszkę wolnego czasu i trochę nowych przemyśleń... (wciąż stara metoda, ale troszkę inne spojrzenie ), życzę sobie i Wam szczęścia
Mam troszke pracy po powrocie, ale mam nadzieje, ze dam rade jutro cos zagrac....

A tak na serio ... fajnie jest czasami przemyśleć co się robi, bez patrzenia na wykres, czysto w myślach

Mam troszke pracy po powrocie, ale mam nadzieje, ze dam rade jutro cos zagrac....
oj naprawdę dzisiaj piękny dzień cena doszła tam gdzie miałem wszystkie TP w tamtym tygodniu, dzisiaj jednak na edku i geju się skupiłem choć cena naprwdę fajnie doszła do TP i dużo dalej, te dużo dalej to są właśnie dzięki pękającym SLom, jak widać cena szybko zareagowałą na poziom i na wielu parach powstały solidne PB, można było próbować wchodzić na szybko chociaż według mnie trzeba wyczekać longów o ile w ogóle dadzą zagrać longa, bo po takich świecach aż ciężko grać up ale na tym to wszystko polega. Ja swoje dzisiaj ugrał i nawet sporo więcej a dało by radę dużo więcej ale nie można byćzachłannym
Najbardziej cieszy mnie że analizy z poprzedniego tygodnia wszystkie sięsprawdziły i naprawdęmogły być piękne trade z tamtego tygodnia o ile byłaby cierpliwość trzymać przez kilka dni. Trochę szkoda mi dzisiaj pierwszego wejści na geju, poza tym wszędzie byłoby TP ale wychodziłem ręcznie na korektach, co też troche zysku zabrało. ale jak pisałem ogólnie jestem zadowolony a nawet bardzo zadowolony