BO & FBO

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

Re: BO & FBO

Nieprzeczytany post autor: czerwinek »

to ja jeszcze pokaże swoje dwa wejścia dodatkwo ale to takie na boku w ramach testów :) bardzo małymi pozycjami, bo pomyślicie że jestem jakiś nawiedzony na fx :)
Ale od początku tygodnia czaiłem się aby tam doszli ale nie checili szli cały czas up, ale jednak zawrócili i idą tam gdzie według mnie powinni.
Na eur/aud to już chyba z miesiąc temu pisałem, że aby był solidny long powinni dojść tam gdzie mam TP i jeszcze niżej, natomiast ciekawa jest sytuacja na eur/nzd na D1 nie doszli ostatnio o kilka pipsów do BO, więc strasznie mnie to zdzwiło, ale czuję że właśnie idą po tych co myśleli przestawiając na BE że udało się jednak przetrwaliśmy korektę i nadal trzymają te longi a do końca tygodnia już będzie po wszystkim :) Ciekawe czy ta historia się sprawdzi :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz

Awatar użytkownika
Trader1
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Trader1 »

Czerwinek wstawiaj, wszystko co masz.... od dobrych przykładów głowa nie boli....

Awatar użytkownika
Trader1
Pasjonat
Pasjonat

Jak dzisiaj Czerwieniek...?
Ja biore urlop :) będę dopiero we wtorek, może w międzyczasie zajrzę na forum..
Zycze pipsow.

Awatar użytkownika
Midas
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Midas »

Trader, przerwa z powodu potrzeby odpoczynku czy po prostu tak się prywatne sprawy/robota ułożyły?

Tak czy inaczej nic tak dobrze nie robi jak przerwa od czasu do czasu :) Tym bardziej jak idzie nie do końca tak jak by się chciało, to warto zrobić parę dni poza rynkiem i przemyśleć wszystko (lub też w ogóle zapomnieć, to też daje efekty) i wrócić ze świeżym umysłem do działania :)

Dzisiaj Edek ciekawie się zachował, dał fajnie złapać pipsy i na S ( z rana był PRZE piękny setup, niestety ja spałem :P ), i potem na L - ten grałem, połówkę na +8 zgarnąłem przy 1.32 a drugą połówkę przy korekcie mi wywalili i poszli tam gdzie chciałem, chociaż targetu nie zrobili 3235. I teraz pytanie, czy to właśnie specjalnie tam nie doszli i teraz robią FBO i lecą up i jest to koniec korekty, czy zaliczą 3235 i polecą dalej w dół czy też w ogóle od razu polecą w dół niczym się nie przejmując :D Czas pokaże :)

Pozdrawiam, Midas

Awatar użytkownika
Trader1
Pasjonat
Pasjonat

Dzisiejszy dzień kiepski, ale się nie załamuje, jadę troszkę odpocząć każdemu się należy :)

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

dzisiaj jeszcze nie zamknąłem nic, poczekam i zobaczę chyba jak D1 się zamknie, trochę zrobiłem błędów dzisiaj bo mogłem wychodzić na dole i na korekcie poprawić, ale liczyłem że od razu dojdą do TP, a tak teraz mam dylemat co zrobić, ogólnie jestem pewny że dojdą do mojego tp ale pytanie jaka korekta nastąpi jutro jeszcze pomyślę czy nie wyjść z pozycji.
Łącznie z eur/cad zysk jest duży ale zastanawiam się czy nie trzymać tak jak chciałem dłużej eur/cad nie wiem czy mi cierpliwości starczy na te wszystkie korekty poza tym nie wiadomo czy dojdą tam gdzie bym chciał będę obserwował i uzależnie granie od sytuacji na rynku, dodatkowo cały czas trzymam gbp/aud i eur/nzd nie lubie pozycji na noc zostawiać ale tamte już są zabezpieczone więc najwyżej bedzie 0 :) czego bym sobie nie życzył

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

ale zrobili miła niespodziankę na koniec dnia nie spodziewałem się, że dzisiaj TP walnie

Awatar użytkownika
Trader1
Pasjonat
Pasjonat

Straty odrobione :) zamknięte wszystkie pozycje.... zaraz wyjeżdżam :):) z czystym sumieniem :) miałem jeszcze zagrywkę na usd/cad na sell ale zamknąłem na -4 pipsy chociaż myślę ze poleci w dol, ale nie chce się stresować na imprezie... :)

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

chyba up a nie down :)
Ja już w tamatym tygodniu caly czas pisałem że dojdą do 9600 jeszcze trochę im zabrakło ale dzisiaj pewnie dojdą ostatnio tak mnie ta para wkurzała że ja odpuściłem nie miałem do niej cierpliwości :)
Ale graty za trejd i udanej imprezki :)

Awatar użytkownika
Trader1
Pasjonat
Pasjonat

Tak up zmieniłem tylko parę walutowa a down zapomniałem na up , wszystko przez pospiech czas wyjeżdżać a ja mam jeszcze kilka ważnych spraw na mieście do załatwienia :)
czerwinek pisze:chyba up a nie down :)
Ale graty za trejd i udanej imprezki :)
Dzieki:)

ODPOWIEDZ