BO & FBO

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Trader1
Pasjonat
Pasjonat

Re: BO & FBO

Post autor: Trader1 »

Ja tam bylem... aud cad ale jak zwykle wyszedlem na malym proficie, bo stwierdzilem, ze dobrze by bylo jakby jeszcze troszke podrosli.... i malo tego zobaczylem pozniej mocno widoczne fbo na usd cad na sell.!. , niestety setup na sell byl ale tylko na m15... i wiecie co..! Malo tego reszta Tf wiekszych mowilaa juz wtedy up(NAJGORSZE, ze widzialem. to przed wej życiem w sell)... niestety ten trejd dotrzymalem do konca, reszty sie mozna domyslec,..
Naszczescie sl nie byl wygorowany dlatego dzien na malym minusie, nie wstawiam wykresow bo pisze z tableta..
Czerwieniek mozna na telefonie linie na wykresie rysowac? Ja na tablecie zainstalowalem probnie mt4 ale chyba nie moge tam cudow tu zrobic.

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

Post autor: czerwinek »

radoslav47 pisze:Hello czerwinek, audcad obserwujesz ?

Co o tym sądzisz ?

Jeszcze zrzut z H1, łądnie to wygląda, czyżby kolejna przegapiona okazja :roll:
czasami rzucę na tę parę okiem ale ogólnie mi jakoś nie leży ta para czasem coś zagram, ale dzisiaj grałem pierwsz raz na podobnej parze do tej nzd/cad całkiem przez przypadek i sukces jak dla mnie ogromny, ale sytuacja była dla mnie bardzo klarowna, tak więc dzień bardzo udany. Daję zrzut z H4 bo tam ładnie wszystko widać a później dokładałem oglądając M15.
Trader1 pisze: Czerwieniek mozna na telefonie linie na wykresie rysowac? Ja na tablecie zainstalowalem probnie mt4 ale chyba nie moge tam cudow tu zrobic.
Nie wiem czy można ja nie rysuje z reguły nadzoruję pozycję po wyjściu z roboty. Ale czasem też wchodze jak mam jakąs parę lub kilka obczajonych co mogą zrobić to nie muszę mieć kresek po prostu jeżeli dojdą tam gdzie chce i dadzą znak to wchodzę.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz

Awatar użytkownika
Pełnomocnik
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: Pełnomocnik »

nzd_cad
Teraz to chyba już UP. Look na W1 i H4... :)

Szarpnąłem Edzia L ... zobaczym co się z tego urodzi :| jak dla mnie to powinni zrobić poziom ok 3140

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

teoretycznie powinni up iść na nzd/cad ale auc/cad wygląda spadkowo więc w sumie nic nie wiadomo, ja wczoraj zrobiłem na tej parze co do mnie należało i dzisiaj już nie interesuje się tą para.
jeżeli chodzi o edzia to każdy liczy na up ale ka mimo wszystko nie widzę klarownych syganłów na up.
Natomiast eur/gbp fajnie wygląda z D1 może trochę będzie na shorta później ugrać

EDIT:
według mnie jeszcze gbp/cad ciekawie na wzrosty wygląda.(w sumie po głębszej analizie wycofuję się ale będę obserwował, zobaczy się co na danych zrobią)
Ale też patrzę w kalendarz dzisiaj i masa ważnych danych trochę strach grać bo to dane z funta potem z usa i potem jeszcze z europy jakiś burak przemawia, będzie ostre koszenie dzisiaj :)

Awatar użytkownika
Trader1
Pasjonat
Pasjonat

Zagranie na eur cad.. Tp nie osiągnięte ale jakoś tak mozolnie im to szlo bez większego entuzjazmu, a wczoraj stratę miałem, wiec chociaż troszkę na plus podciągane ... (starta odrobiona + mały plus)

Edit: w sumie błąd TP1 osiągnięte idealnie na TP 2 niedotrzymalem

Awatar użytkownika
Trader1
Pasjonat
Pasjonat

Jeszcze gbp chf tez nie dotrzymałem do TP a "na pewno" pójdzie wyżej ale muszę skończyć na dziś grę... Jutro tez jest dzień :)
zamknąłem bo fbo na m5 a ja nie mogę dłużej czekać

P.S zresztą wynik jak dla mnie i tak super zadawalajcy :)

Awatar użytkownika
Pełnomocnik
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: Pełnomocnik »

Na UDS/CAD D1 ładne FBO ale tak jakby w lesie zrobione - swoją drogą spójzcie ile tam było (na D1) ,,fałszywych,, FBO :?

Awatar użytkownika
Trader1
Pasjonat
Pasjonat

Ale buja teraz już wiem czemu dane lepiej odpuścić :)

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

Pełnomocnik możesz napisać jakie fałszywe FBO widziałeś na zrzucie jakimś?

Awatar użytkownika
DigitalSmoke
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: DigitalSmoke »

Wgląda na to że się na EJ ruszyło w końcu.

ODPOWIEDZ