BO & FBO

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

Re: BO & FBO

Nieprzeczytany post autor: czerwinek »

ja pozamykałem wszystkie pozycje zapowiada się chyba większa korekta, postaram się poźniej wejść oczywiście sell, dzisiaj dane ważne z cad więcej będe czujny może jakiś dłuższy sell się uda :)

EDIt:
Tak moim skromnym zdaniem to mam przeczucie że eur dzisiaj się ostro spierd... w dół :)
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz

Awatar użytkownika
DigitalSmoke
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: DigitalSmoke »

Wygląda na to że zrobili FBO na EJ. Target na wczorajszych minimach.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

Też w tym siedzę ale jakoś nie pewnie się czuję, wydaje mi się że nadal na wielu parach edek spadkowo wygląda, zobaczymy co zrobią ogólnie nastawiony na S jestem, na edziu też jestem S do wczorajszego TP 3140, ale coś nie chcą iść, myślałem że szybko to zrobią dzisiaj i później może coś up ale może być tak, że pójdą w górę trochę jeszcze i dopiero mocne S

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

Tak dla przykładu daję AUD/CHF pięknie to wszystko zrobili, tak ja pisałem już jakiś czas temu 9600 to przystanek numer 1, ja siedziałem kilka razy w lognu z różnymi skutkami, tutaj typowy przykład na cierpliwość, niby wiadomo co zrobili co mieli zrobic ale trzeba by ponad tydzień siedzieć w tej parze aby osiągnąć TP, może kiedyś będę tak grał dłużej terminowo i w między czasie skalp lub dokładnie pozycji na korektach to by było idealne :)

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

ciekawe czemu mało ważne dane taki ruch zrobiły na eur, jak już dzisiaj moje TP nie podochodzą to już nie wiem co zrobię temu fx :)..

Swoją drogą strasznie ciekawa sytuacja eur/cad ja liczyłem na porządny spadek dzisiaj na tej parze zrobili coś tam przed chwilą ale o 14:30 dane dla cad strasznie ciekawy jestem co zrobią czy up czy down, oczywiście ja na dzisiaj down ustawiam ale nie chce mi się wierzyć że ok 150 pipsów by zjechali do targetu w tym tygodniu

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

dzisiaj dzień znowu na plusie ale nie jestem zadowolony ze swojej gry na eur/cad minus natomiast edzio zabrakło do tp ok.11pips i byłoby pięknie nie wiem czemu czekają z tym na następny tydzień.
Ogólnie cały tydzien dzień w dzień to samo, ruch, korekta, ruch korekta czasami pójdą bez korekty gdzieś dalej. Ale wkurza mnie moje zachowanie bo anie jednego dnia nie wyszedłem z ręki po ruchhu głownym i wtedy na korekcie człowiek się wkurza że tyle miał a tutaj już mało zostało na plusie. Muszę nad tym pracować. Bo o ile lepiej byłoby wyjść i gdziekolwiek wejść na korekcie i człowiek leiej by na tym wyszedł niż trzymać cały czas. Poza tym jak wyjdziemy z tradu to potem człowiek 2 razy się zastanowi zanim wejdzie ponownie a tak to jest duży plus i jak się cofa to i tak w miarę jest się zadowolonym bo cały czas na plusie ale po co tracić to co się zarobiło więc będę szukał rowziązań w tym kierunku i nie załować potem a mogłem nie wychodzić bo jeszcze tak daleko poszli beze mnie. Ale średnio 4 na 5 przypadków zawsze wystąpi korekta a rzadzisj zrobią tak że od razu ruszą gdzie dalej.Standardow koło 11 do 13 korekta i potem czekamy na amerykańców i zawsze pytanie co zrobią:)

manygridi
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: manygridi »

co myślicie o tym? w sumie teraz na to patrze i widzę że zasięg z tego FBO jest niestety zrealizowany...
ma sens TP w takim miejscu czy to moje myślenie życzeniowe?

Obrazek
pic upload

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

nie chcę się za bardzo wypowiadać bo w ogóle nie analizuję tej pary według mnie to jedna wielka konsola.Są lepsze pary do grania w sumie to każda para jest chyba lepsza od tej.
Ogólnie wiesz mu szukamy BO i następnie FBO i jedziemy do BO, (najlepiej dokładając po drodze, jeżeli to jest jakiś dłuższy trade)tutaj tego nie widzę.
Ale to Twoje pieniądze jeżeli uważasz że warto zainwestować w ten trade to graj.

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

ciężki dzień dzisiaj żadnego rozsądnego wejścia nie można zrobić, licze aktuanie na odbicie od ZL z W1, cały czas jestem za spadkami przyanjmniej do 3140

radoslav47
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: radoslav47 »

Ja grałem w nocy L od luki ale mnie wycięli i poszli. Wrzucam screen aud/usd bo to co się tam dzieje wygląda jak z podręcznika ;D

BO-FBO-BO-FBO itd
Pisząc ten podpis, czuję, że piszę historię.

ODPOWIEDZ