Rachunek real
Re: Rachunek real
Żadnych z tych rzeczy nie mam. Obserwuje wykresy po 4 dniach(ponad 200 zleceń) nie miałem żadnej na strate(tylko kontrolowane - bo inne zlecenie mi odrobiło) to co teraz lata z 13288 to przez żone. Kazała mi komputer wyłączyć i nie zdążyłem zamknąć. Tym się nie martwię bo i tak poleci w dół.
odpowiedź znajdziesz na fimie PipBoyaszybki_lopez_13 pisze: Nie na jasne że jest możliwe z takimi wynikami tylko proszę wytłumacz mi to że nie masz prowizji ani spreadu od transakcji, gdzie masz broka?
http://www.grapheine.com/bombaytv/commu ... 9d99e.html
Film długo się ładuje. Wiem, że 100% w 4 dni zrobiłem. Dziś po przelewie zrobiłem kolejne 12%. Możecie sobie jaja robić...To nie zmieni mojego rachunku:)
Ostatnio zmieniony 23 sty 2013, 19:48 przez 4expage, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Gaduła
Spoko będziemy w kontakcie, błysnąłeś jak dla mnie na tym forum, jesteś jednym z lepszych widać na pierwszy rzut oka no i jeszcze te stopy zwrotu kapitału zysku...4expage pisze:AM, Ja serio pisze. Moje wyniki są prawdziwe... z chęcią pograłbym za jakis czas w zespole ale na poważny zespół
Jak możesz to dawaj jakieś analki rynku jak zabierasz się do roboty od rana co? kiedy myślisz o sclapingu i kiedy myślisz o esach elach co robisz byś popisał trochę ja Ciebie poobserwuje? Ja oczywiście na poważnie byś nie myślał. Oszołomiło mnie nieco.
Ostatnio zmieniony 23 sty 2013, 19:52 przez szybki_lopez_13, łącznie zmieniany 1 raz.
Jutro będę mniej przy walutach. chyba, że od 5:00 do 8 a potem najprawdopodbniej od 16:30
-
- Gaduła
A co będziesz robił?4expage pisze:Jutro będę mniej przy walutach. chyba, że od 5:00 do 8 a potem najprawdopodbniej od 16:30
4expage
czyli jak rozumiem grasz bez SL żeby ugrać te 2 pipsy, trzymasz tak długo aż jest zarobek?
czyli jak rozumiem grasz bez SL żeby ugrać te 2 pipsy, trzymasz tak długo aż jest zarobek?
Jestem chętny...może coś wspólnie uda się zrobić...z jakiego miasta jesteś? Jak sytuacja Twoja na dziś zysk/strata ile %?szybki_lopez_13 pisze:Spoko będziemy w kontakcie, błysnąłeś jak dla mnie na tym forum, jesteś jednym z lepszych widać na pierwszy rzut oka no i jeszcze te stopy zwrotu kapitału zysku...4expage pisze:AM, Ja serio pisze. Moje wyniki są prawdziwe... z chęcią pograłbym za jakis czas w zespole ale na poważny zespół
Jak możesz to dawaj jakieś analki rynku jak zabierasz się do roboty od rana co? kiedy myślisz o sclapingu i kiedy myślisz o esach elach co robisz byś popisał trochę ja Ciebie poobserwuje? Ja oczywiście na poważnie byś nie myślał. Oszołomiło mnie nieco.
Tak gram bez SL. Mogę pozwolić sobie na ryzyko dlatego, że otwieram na 0,1 . Musiałby ponad 200 pipów poleciec aby mi zjadło kapitał...jeśli widzę, że idzie odwrotnie niż postawiłem kupuje w tą stronę. To zmniejsza ryzyko.Sprzedaje jak uznaje, że będzie spowrotem. Kupię pod trend...wtedy zawsze powinno wrócic chyba, że to będzie dno...ale wtedy zamyka się z stratą i odrabia na bieżącoajot pisze:4expage
- ZielonaMgielka
- Maniak