A co w tym śmieszengo? Wytłumaczysz?ZielonaMgielka pisze:http://zarabianie-na-forex.pl/dzis-do-g ... zatkowego/
Az glupio mi sie z tego smiac.
Rachunek real
Re: Rachunek real
no ale jak nie masz SL i trafisz własnie na dno, to albo MC albo 100 transakcji na 2 pip poszło się paść, masz jaja nie ma co. Ale w tej branży są krwiożercze wilki i owieczki do strzyżenia, taka praca4expage pisze: Tak gram bez SL....
Musiałby ponad 200 pipów poleciec aby mi zjadło kapitał...
chyba, że to będzie dno...ale wtedy zamyka się z stratą i odrabia na bieżąco

nie ma szans aby 200 pipów poszło do góry...a ja gram to oceniam sytuacje. Mogę sobie pozwolić na 100pip. W tym czasie inne zlecenia zarobią na tą stratę...ale i tak to robi koło...teraz np. będzie prawdopodbnie ok. 13260 aby poszło jutro popołudniu 13330 i potem w dół. Oczywiście mogę się mylić. Jakaś plotka na rynku i wszystko w łeb bierze...
Ty nawet nie wiesz jakie pozycje ustawiasz!!!
Podajesz nam pseudo wyciagi gdzie widac wielkosc pozycji max 0,05 a za chwile piszesz ze ustawiasz pozycje na 0,1 lota. Wiem pewnie w zaleznosci od rynku zmieniasz tez wielkosc pozycji.
Podajesz nam pseudo wyciagi gdzie widac wielkosc pozycji max 0,05 a za chwile piszesz ze ustawiasz pozycje na 0,1 lota. Wiem pewnie w zaleznosci od rynku zmieniasz tez wielkosc pozycji.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway
-
- Gaduła
No ja właśnie szukam kogoś takiego jak Ty, jestem z Wawy, dziś nieźle dzień jak co dzień w korpusie marins na nowy samochód zarobiłem, bo jak wiesz na wyższym etapie tradingu to zupełnie inny kapitał się ma do dyspozycji ale sobie psychicznie myślę poradzisz co? NO to czekam w takim razie na Twój punkt wiedzenia od 05-08 rano jeśli chodzi o kierunek dla Edzi ana jutro, popatrz również na E/J jakbyś mógł podrzucić jakieś poziomy do wejścia byłoby super.4expage pisze: Jestem chętny...może coś wspólnie uda się zrobić...z jakiego miasta jesteś? Jak sytuacja Twoja na dziś zysk/strata ile %?
Popijam winko, dobre uczucie... jak tak będzie mi szło...Dziś winko mi się należy:)
Te 0,5 to wtedy kiedy podejmuje duże ryzko - jeśli się pomyle to polece...nie wiem czy to rozumiesz. Ale przy 0,5 30 pip robi wielką róznicęMajorGC pisze:Ty nawet nie wiesz jakie pozycje ustawiasz!!!
- ZielonaMgielka
- Maniak
Koledzy tlumacza Ci juz od kilku dobrych stron4expage pisze:A co w tym śmieszengo? Wytłumaczysz?ZielonaMgielka pisze:http://zarabianie-na-forex.pl/dzis-do-g ... zatkowego/

W kazdym razie powodzenia...
No to jasne teraz, autor żurnala zrobił sobie tu reklamę swoim % kapitału zysku i teraz ma pewnie co najmniej 10x więcej wejść na bloga, bo ludziska myślą, że lizną conoeco techniki autora.ZielonaMgielka pisze:http://zarabianie-na-forex.pl/dzis-do-g ... zatkowego/
Więc możemy spróbować...nie ponosze odpowiedzialności jak ci nie pójdzie. Grasz na minimalnym ryzku czyli 0,1 jest to umnie.szybki_lopez_13 pisze:No ja właśnie szukam kogoś takiego jak Ty, jestem z Wawy, dziś nieźle dzień jak co dzień w korpusie marins na nowy samochód zarobiłem, bo jak wiesz na wyższym etapie tradingu to zupełnie inny kapitał się ma do dyspozycji ale sobie psychicznie myślę poradzisz co? NO to czekam w takim razie na Twój punkt wiedzenia od 05-08 rano jeśli chodzi o kierunek dla Edzi ana jutro, popatrz również na E/J jakbyś mógł podrzucić jakieś poziomy do wejścia byłoby super.4expage pisze: Jestem chętny...może coś wspólnie uda się zrobić...z jakiego miasta jesteś? Jak sytuacja Twoja na dziś zysk/strata ile %?
Ja tylko mówie sell zamknji i buy zamknji.
Od 5 do 8 rynek jest mało ruchomy więc może nam nie wyjść...potrzebne mi jest jakiś komunikator na bieżąco, sell , buy zamknij...
Może załóż nowy numer gg, ja zrobie to samo. A jutro sam im powiesz że dobrze strzelam...tylko musisz słuchać...może ugramy 5% rano
Ostatnio zmieniony 23 sty 2013, 20:16 przez 4expage, łącznie zmieniany 1 raz.