Rachunek real

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
4expage
Gaduła
Gaduła

Re: Rachunek real

Nieprzeczytany post autor: 4expage »

ZielonaMgielka pisze:http://zarabianie-na-forex.pl/dzis-do-g ... zatkowego/

Az glupio mi sie z tego smiac. :roll:
A co w tym śmieszengo? Wytłumaczysz?

Awatar użytkownika
ajot
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ajot »

4expage pisze: Tak gram bez SL....
Musiałby ponad 200 pipów poleciec aby mi zjadło kapitał...
chyba, że to będzie dno...ale wtedy zamyka się z stratą i odrabia na bieżąco
no ale jak nie masz SL i trafisz własnie na dno, to albo MC albo 100 transakcji na 2 pip poszło się paść, masz jaja nie ma co. Ale w tej branży są krwiożercze wilki i owieczki do strzyżenia, taka praca :)

4expage
Gaduła
Gaduła

nie ma szans aby 200 pipów poszło do góry...a ja gram to oceniam sytuacje. Mogę sobie pozwolić na 100pip. W tym czasie inne zlecenia zarobią na tą stratę...ale i tak to robi koło...teraz np. będzie prawdopodbnie ok. 13260 aby poszło jutro popołudniu 13330 i potem w dół. Oczywiście mogę się mylić. Jakaś plotka na rynku i wszystko w łeb bierze...

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MajorGC »

Ty nawet nie wiesz jakie pozycje ustawiasz!!!
Podajesz nam pseudo wyciagi gdzie widac wielkosc pozycji max 0,05 a za chwile piszesz ze ustawiasz pozycje na 0,1 lota. Wiem pewnie w zaleznosci od rynku zmieniasz tez wielkosc pozycji.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

szybki_lopez_13
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: szybki_lopez_13 »

4expage pisze: Jestem chętny...może coś wspólnie uda się zrobić...z jakiego miasta jesteś? Jak sytuacja Twoja na dziś zysk/strata ile %?
No ja właśnie szukam kogoś takiego jak Ty, jestem z Wawy, dziś nieźle dzień jak co dzień w korpusie marins na nowy samochód zarobiłem, bo jak wiesz na wyższym etapie tradingu to zupełnie inny kapitał się ma do dyspozycji ale sobie psychicznie myślę poradzisz co? NO to czekam w takim razie na Twój punkt wiedzenia od 05-08 rano jeśli chodzi o kierunek dla Edzi ana jutro, popatrz również na E/J jakbyś mógł podrzucić jakieś poziomy do wejścia byłoby super.

4expage
Gaduła
Gaduła

Popijam winko, dobre uczucie... jak tak będzie mi szło...Dziś winko mi się należy:)

4expage
Gaduła
Gaduła

MajorGC pisze:Ty nawet nie wiesz jakie pozycje ustawiasz!!!
Podajesz nam pseudo wyciagi gdzie widac wielkosc pozycji max 0,05 a za chwile piszesz ze ustawiasz pozycje na 0,1 lota. Wiem pewnie w zaleznosci od rynku zmieniasz tez wielkosc pozycji.
Te 0,5 to wtedy kiedy podejmuje duże ryzko - jeśli się pomyle to polece...nie wiem czy to rozumiesz. Ale przy 0,5 30 pip robi wielką róznicę

Awatar użytkownika
ZielonaMgielka
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ZielonaMgielka »

4expage pisze:

A co w tym śmieszengo? Wytłumaczysz?
Koledzy tlumacza Ci juz od kilku dobrych stron :)
W kazdym razie powodzenia...

Awatar użytkownika
ajot
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ajot »

No to jasne teraz, autor żurnala zrobił sobie tu reklamę swoim % kapitału zysku i teraz ma pewnie co najmniej 10x więcej wejść na bloga, bo ludziska myślą, że lizną conoeco techniki autora.

4expage
Gaduła
Gaduła

szybki_lopez_13 pisze:
4expage pisze: Jestem chętny...może coś wspólnie uda się zrobić...z jakiego miasta jesteś? Jak sytuacja Twoja na dziś zysk/strata ile %?
No ja właśnie szukam kogoś takiego jak Ty, jestem z Wawy, dziś nieźle dzień jak co dzień w korpusie marins na nowy samochód zarobiłem, bo jak wiesz na wyższym etapie tradingu to zupełnie inny kapitał się ma do dyspozycji ale sobie psychicznie myślę poradzisz co? NO to czekam w takim razie na Twój punkt wiedzenia od 05-08 rano jeśli chodzi o kierunek dla Edzi ana jutro, popatrz również na E/J jakbyś mógł podrzucić jakieś poziomy do wejścia byłoby super.
Więc możemy spróbować...nie ponosze odpowiedzialności jak ci nie pójdzie. Grasz na minimalnym ryzku czyli 0,1 jest to umnie.
Ja tylko mówie sell zamknji i buy zamknji.
Od 5 do 8 rynek jest mało ruchomy więc może nam nie wyjść...potrzebne mi jest jakiś komunikator na bieżąco, sell , buy zamknij...
Może załóż nowy numer gg, ja zrobie to samo. A jutro sam im powiesz że dobrze strzelam...tylko musisz słuchać...może ugramy 5% rano
Ostatnio zmieniony 23 sty 2013, 20:16 przez 4expage, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ