Rachunek real

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
4expage
Gaduła
Gaduła

Re: Rachunek real

Nieprzeczytany post autor: 4expage »

Żadnych z tych rzeczy nie mam. Obserwuje wykresy po 4 dniach(ponad 200 zleceń) nie miałem żadnej na strate(tylko kontrolowane - bo inne zlecenie mi odrobiło) to co teraz lata z 13288 to przez żone. Kazała mi komputer wyłączyć i nie zdążyłem zamknąć. Tym się nie martwię bo i tak poleci w dół.

Awatar użytkownika
ajot
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ajot »

szybki_lopez_13 pisze: Nie na jasne że jest możliwe z takimi wynikami tylko proszę wytłumacz mi to że nie masz prowizji ani spreadu od transakcji, gdzie masz broka?
odpowiedź znajdziesz na fimie PipBoya

http://www.grapheine.com/bombaytv/commu ... 9d99e.html

4expage
Gaduła
Gaduła

Film długo się ładuje. Wiem, że 100% w 4 dni zrobiłem. Dziś po przelewie zrobiłem kolejne 12%. Możecie sobie jaja robić...To nie zmieni mojego rachunku:)
Ostatnio zmieniony 23 sty 2013, 19:48 przez 4expage, łącznie zmieniany 1 raz.

szybki_lopez_13
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: szybki_lopez_13 »

4expage pisze:AM, Ja serio pisze. Moje wyniki są prawdziwe... z chęcią pograłbym za jakis czas w zespole ale na poważny zespół
Spoko będziemy w kontakcie, błysnąłeś jak dla mnie na tym forum, jesteś jednym z lepszych widać na pierwszy rzut oka no i jeszcze te stopy zwrotu kapitału zysku...
Jak możesz to dawaj jakieś analki rynku jak zabierasz się do roboty od rana co? kiedy myślisz o sclapingu i kiedy myślisz o esach elach co robisz byś popisał trochę ja Ciebie poobserwuje? Ja oczywiście na poważnie byś nie myślał. Oszołomiło mnie nieco.
Ostatnio zmieniony 23 sty 2013, 19:52 przez szybki_lopez_13, łącznie zmieniany 1 raz.

4expage
Gaduła
Gaduła

Jutro będę mniej przy walutach. chyba, że od 5:00 do 8 a potem najprawdopodbniej od 16:30

szybki_lopez_13
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: szybki_lopez_13 »

4expage pisze:Jutro będę mniej przy walutach. chyba, że od 5:00 do 8 a potem najprawdopodbniej od 16:30
A co będziesz robił?

Awatar użytkownika
ajot
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ajot »

4expage

czyli jak rozumiem grasz bez SL żeby ugrać te 2 pipsy, trzymasz tak długo aż jest zarobek?

4expage
Gaduła
Gaduła

szybki_lopez_13 pisze:
4expage pisze:AM, Ja serio pisze. Moje wyniki są prawdziwe... z chęcią pograłbym za jakis czas w zespole ale na poważny zespół
Spoko będziemy w kontakcie, błysnąłeś jak dla mnie na tym forum, jesteś jednym z lepszych widać na pierwszy rzut oka no i jeszcze te stopy zwrotu kapitału zysku...
Jak możesz to dawaj jakieś analki rynku jak zabierasz się do roboty od rana co? kiedy myślisz o sclapingu i kiedy myślisz o esach elach co robisz byś popisał trochę ja Ciebie poobserwuje? Ja oczywiście na poważnie byś nie myślał. Oszołomiło mnie nieco.
Jestem chętny...może coś wspólnie uda się zrobić...z jakiego miasta jesteś? Jak sytuacja Twoja na dziś zysk/strata ile %?

4expage
Gaduła
Gaduła

ajot pisze:4expage

czyli jak rozumiem grasz bez SL żeby ugrać te 2 pipsy, trzymasz tak długo aż jest zarobek?
Tak gram bez SL. Mogę pozwolić sobie na ryzyko dlatego, że otwieram na 0,1 . Musiałby ponad 200 pipów poleciec aby mi zjadło kapitał...jeśli widzę, że idzie odwrotnie niż postawiłem kupuje w tą stronę. To zmniejsza ryzyko.Sprzedaje jak uznaje, że będzie spowrotem. Kupię pod trend...wtedy zawsze powinno wrócic chyba, że to będzie dno...ale wtedy zamyka się z stratą i odrabia na bieżąco

ODPOWIEDZ