Rachunek real

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
4expage
Gaduła
Gaduła

Re: Rachunek real

Nieprzeczytany post autor: 4expage »

Dziś trzy wejścia. 5,5 % kapitału zysku. Żadnej straty. Na dziś starczy...

Awatar użytkownika
mosek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mosek »

jakiś screen byś zapodał może bo nie wiem czy wyczarowałeś to sobie czy wyobraźnia Twoja czy jak to ogarnąłeś ....
'Chwytamy trend za jaja i wykręcamy tak, że się zesra pipsami. Nasz plan to trzymać się planu. Przejdziemy przez sesję jak gówno przez rurę.'

4expage
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: 4expage »

Dostaje codzienny wyciąg z wykonanych zleceń...To ci pisze jest wiarygodne.Za jakieś parę miesięcy o ile będę trzymał się zasad zacznę dzielić się wiedzą szerzej...bo będzie wiarygodna poparta zarobkami.

Awatar użytkownika
PipBoy
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: PipBoy »

Ej, fajną masz strategię, ja gorzej, w sumie dzisiaj dwa wejścia i razem plus 4,84%, tego jak Ty to nazwałeś, "kapitału zysku". Ogólnie w zeszlym tygodniu +143% "kapitału zysku", na serio - dokładnie tyle - wiem bo ja w ogóle też dostaję wyciąg z wykonanych zleceń - to może nawet gramy tą samą strategią? ogólnie to mój wynik w tym roku już 301.54% - oczywiście to co Ci piszę jest wiarygodne, zresztą przecież sam wiesz, że jest. W sumie to chyba mnie zainspirowałeś, może też założę journal ale najpierw zrobię z 1000% depo sobie. Tak jakoś mnie naszło. pzdr i trzymaj tak dalej Mistrzu!

Awatar użytkownika
ajot
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ajot »

PipBoy pisze:... wiem bo ja w ogóle też dostaję wyciąg z wykonanych zleceń - to może nawet gramy tą samą strategią? ...

Słyszałem, że takie wyciągi dostają tylko osoby które grają TĄ strategią, podobno jeszcze Chuck Norris ale tego nie wiem napewno ;-)

Dlatego muszę do mojego broka napisać bo omyłkowo mi również przesyłają.

Awatar użytkownika
sureshot
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sureshot »

kurde po 100% tygodniowo, i wystarczy otrzymywac ten wyciag zlecen mowicie??, moze byc w formie elekronicznej, czy lepiej jesli bedzie przeslany golebiem pocztowym? ;)

ku8ek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ku8ek »

ja dostaje morsem...ale wtedy jest mniejszy procent...
kumpel ma umowę z brokiem, żeby dostawać w formie Braille'a,
wtedy jest dodatkowy %...a on widzi...tylko nie słyszy...
to jest złoty gral dopiero....

Awatar użytkownika
Midas
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Midas »

Panowie... Wy tu coś o "jakichś" brokerach piszecie, a w końcu autor wątku parę postów wcześniej napisał, że:

4expage pisze: Według mnie należy grać na alior lub bzwbk
Więc jeżeli checie mieć takie wyciągi i takie % no to szybko zamykać konta u tych złych zagranicznych broków i hop siup do Aliora albo Bzwbk :D

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
ajot
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ajot »

Midas pisze:
Więc jeżeli checie mieć takie wyciągi i takie % no to szybko zamykać konta u tych złych zagranicznych broków i hop siup do Aliora albo Bzwbk :D
Szczególnie Alior ze swoją "super" platformą która słyszałem że czasami daje rade i się połączyć z serwerem kwotowań jest dobrym wyborem, chociaż BZWBK ze swoimi skróconymi godzinami to też fantastyczny wybór.

Podsumowując, nieważne jaki broker ważne żeby wyciągi były to i % jest.

Awatar użytkownika
PipBoy
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: PipBoy »

4expage pisze: Według mnie należy grać na alior lub bzwbk
Midas prawdopodobnie ma rację ale ja, jako człowiek ufny i pozytywnie nastawiony do rzeczywistości, poszedłbym o krok dalej... może nie chodzi nawet o lepsze wyciągi, szybciej wysyłane itp itd... może po prostu jest to pierwsza na forum strategia patriotyczna? Jeżeli ten domysł okazałby się prawdą, to Panowie, czapki z głów należy przed kolegą tutaj zdejmować za to, że nie myśli tylko i wyłącznie o własnym "kapitale zysku" - ale i ojczyźnianym :clap:

ODPOWIEDZ