MyOnlySpace pisze: W którym serwisie mogę zaleście aktualny poziom stop procentowych i prognozy ich zmian??
tu możesz też sprawdzić, jest tam też kiedy będzie kolejne posiedzenie, i o ile była ostatnia zmiana:
http://pl.forexpros.com/central-banks/
MyOnlySpace pisze: W którym serwisie mogę zaleście aktualny poziom stop procentowych i prognozy ich zmian??
Udało mi się znaleźć "MACD+osMA" możliwe że to jest to? Jak to teraz uruchomić na platformie??raposo pisze:Musisz sobie ściągnąć inną wersję MACD z sieci. De facto druga średnia tam jest tylko nie jest wyświetlana. Kiedy histogram przechodzi z ujemnych wartości na dodatnie to średnia mniejokresowa przecina drugą i na odwrót.
W załączniku MACD, napisany o ile się nie mylę przez mojego kolegę.MyOnlySpace pisze:Udało mi się znaleźć "MACD+osMA" możliwe że to jest to? Jak to teraz uruchomić na platformie??raposo pisze:Musisz sobie ściągnąć inną wersję MACD z sieci. De facto druga średnia tam jest tylko nie jest wyświetlana. Kiedy histogram przechodzi z ujemnych wartości na dodatnie to średnia mniejokresowa przecina drugą i na odwrót.
No właśnieraposo pisze: Są też wskaźniki chociaż polecam samemu nauczyć się to liczyć, bo jakby nie było to podstawy...
jordan pisze:Witam, chodzi mi po głowie jedna rzecz i nie mogę jej zrozumieć a konkretnie czy są jakieś oznaki które mogłyby wskazywać, że poziom wsparcia lub oporu zostanie przebity? A jeśli tak się stanie to czy można w jakiś sposób oszacować, że kurs już poleci w odpowiednią stronę a nie jest to jakieś fałszywe wybicie?