BOSSAFX
- DigitalSmoke
- Pasjonat
Re: BOSSAFX
Reptile wywalczył hedga 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
A ,tak wieszali psy na Reptile....DigitalSmoke pisze:Reptile wywalczył hedga

A,Chłopak naprawdę czuje blusa...

Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
Chcecie dźwignie 1:200 no nie ?Na mikołaja
rofl
W końcu co za problem dodać w iBossa panel tak ową opcję,ja np. lube go4x bo tam jest taka fajna dźwignia
No i ten.. daxa chcemy i obligi (pigs).

W końcu co za problem dodać w iBossa panel tak ową opcję,ja np. lube go4x bo tam jest taka fajna dźwignia

R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)
reptile, teraz jeżeli chodzi o PRAWDZIWY rynek to już przegiąłeś..,reptile pisze:Chcecie dźwignie 1:200 no nie ?Na mikołajarofl
takie rzeczy to tylko e Erze....

Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
Czemu przegiąłem.. ?
go4x jest w stanie dać. Do podglądu chociaż.Zawsze coś..
Podnosimy jakoś na nowy rok.. a co.. klienci dyktują warunki no nie ?
Pytaj czemu nie oferują innych rynków wykresów.. bo detal mógłby się w końcu nauczyć zarabiać robiąc bardziej sensowne analizy,a nie tylko AT i AT.. krok w WAT jest już czymś więcej.
Czyli zz.. chcemy DOSTĘP DO ŚWIATOWYCH RYNKÓW I INSTRUMENTÓW bo normalny inwestor tego potrzebuje,a inwestycje analiz tego typu rzeczy wymagają.
Jeszcze raz JAKOŚĆ
go4x jest w stanie dać. Do podglądu chociaż.Zawsze coś..
Podnosimy jakoś na nowy rok.. a co.. klienci dyktują warunki no nie ?
Pytaj czemu nie oferują innych rynków wykresów.. bo detal mógłby się w końcu nauczyć zarabiać robiąc bardziej sensowne analizy,a nie tylko AT i AT.. krok w WAT jest już czymś więcej.
Czyli zz.. chcemy DOSTĘP DO ŚWIATOWYCH RYNKÓW I INSTRUMENTÓW bo normalny inwestor tego potrzebuje,a inwestycje analiz tego typu rzeczy wymagają.
Jeszcze raz JAKOŚĆ
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)
Hmm... Więc teraz hedge okazuje się, że jest przydatny i pomocny w kontroli ryzyka?
A przez tyle lat Bossa twierdziła uparcie, że jest na odwrót hmm... 

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Panie Moderatorze, liczymy się oczywiście z tym, że nigdy wszystkim jednocześnie dogodzić się nie da. W tym wypadku można powiedzieć, że raz bardziej szczęśliwi będą klienci, innym razem konkurencja:)
Na temat przydatności hedge'a o ile ja pamiętam bossa nie zajmowała nigdy oficjalnego stanowiska, poza tym co ja sam pisałem w swoich postach na tym forum. I ja dalej uważam, podobnie jak wielu uczestników tego forum (i rynku w ogóle), że hedge nie jest żadnym rozwiązaniem problemu skuteczności na rynku (a już na pewno służącym do kontroli ryzyka), tylko narzędziem zwiększającym psychologiczny komfort handlu, za który trzeba zresztą zapłacić (podwójnymi punktami swap przy przetrzymaniu pozycji na noc). Dalecy jesteśmy od twierdzenia że wraz z użyciem hedge'a nagle zaczniecie Państwo zarabiać na rynku dużo większe pieniądze niż dotychczas lub że ryzyko inwestycji automatycznie spadnie - to raczej niektórzy uczestnicy tego forum tak uparcie twierdzą i my to przyjmujemy. Widzieliśmy że jest na rynku duża grupa klientów skłonnych mimo wszystko płacić za ten komfort i dlatego udostępniliśmy to rozwiązanie kierując się sugestiami i uwagami naszych klientów.
Jako sprzedawca konkurencyjnych platform FX powinien Pan chyba rozumieć że każda oferta jest przede wszystkim dla klientów? Czy się mylę?
Na temat przydatności hedge'a o ile ja pamiętam bossa nie zajmowała nigdy oficjalnego stanowiska, poza tym co ja sam pisałem w swoich postach na tym forum. I ja dalej uważam, podobnie jak wielu uczestników tego forum (i rynku w ogóle), że hedge nie jest żadnym rozwiązaniem problemu skuteczności na rynku (a już na pewno służącym do kontroli ryzyka), tylko narzędziem zwiększającym psychologiczny komfort handlu, za który trzeba zresztą zapłacić (podwójnymi punktami swap przy przetrzymaniu pozycji na noc). Dalecy jesteśmy od twierdzenia że wraz z użyciem hedge'a nagle zaczniecie Państwo zarabiać na rynku dużo większe pieniądze niż dotychczas lub że ryzyko inwestycji automatycznie spadnie - to raczej niektórzy uczestnicy tego forum tak uparcie twierdzą i my to przyjmujemy. Widzieliśmy że jest na rynku duża grupa klientów skłonnych mimo wszystko płacić za ten komfort i dlatego udostępniliśmy to rozwiązanie kierując się sugestiami i uwagami naszych klientów.
Jako sprzedawca konkurencyjnych platform FX powinien Pan chyba rozumieć że każda oferta jest przede wszystkim dla klientów? Czy się mylę?
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Sebastian Zadora
DM BOŚ
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
Dla mnie mistrzostwo świata ten teksts_zadora pisze:Dalecy jesteśmy od twierdzenia że wraz z użyciem hedge'a nagle zaczniecie Państwo zarabiać na rynku dużo większe pieniądze niż dotychczas

Ja przetłumaczę z polskiego na polski:
"Dalecy jesteśmy od twierdzenia że wraz z użyciem hedge'a nagle przestaniecie Państwo tracić"

"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
daromanchester to nieco małostkowe czepianie się słówek ale dziękuję za uzupełnienie - niech każdy wybierze wersję dla siebie. Co nie zmienia przekazu że moim zdaniem efektywność hedge'a jest dyskusyjna. Państwo macie nade mną tą przewagę, że wiecie z kim dyskutujecie. Ja nie wiem a swoją opinię o zarabianiu czy stratach mogę sobie wyrobić tylko na podstawie wypowiedzi. Ponieważ zwolennicy hedge'a uparcie twierdzili że dzięki niemu zarabiają, może stąd wzięła się forma.
Statystyki są jakie są, my w ich pokazywaniu jesteśmy raczej pionierem - m.in. dzięki konkursom real, choć nie tylko. W ostatnim konkursie było lepiej niż pokazywał KNF za cały rok 2011 oraz lepiej niż w dwóch poprzednich konkursach - cokolwiek wygrało 30% uczestników, cokolwiek przegrało 70%. Więcej danych i szczegóły na czwartkowej gali, na którą zapraszam:
http://bossafx.pl/fx/edukacja/szkolenia/stacjonarne/
Statystyki są jakie są, my w ich pokazywaniu jesteśmy raczej pionierem - m.in. dzięki konkursom real, choć nie tylko. W ostatnim konkursie było lepiej niż pokazywał KNF za cały rok 2011 oraz lepiej niż w dwóch poprzednich konkursach - cokolwiek wygrało 30% uczestników, cokolwiek przegrało 70%. Więcej danych i szczegóły na czwartkowej gali, na którą zapraszam:
http://bossafx.pl/fx/edukacja/szkolenia/stacjonarne/
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Panie Sebastianie, panem moderatorem tutaj nie jestem
.
Bardziej zmierzałem do tego, iż długo zajęło Państwu zorientowanie się, że jednak to uszczęśliwi klientów, a teraz wychodzi, że była to oczywistość...
Pozdrawiam i no offence
.

Bardziej zmierzałem do tego, iż długo zajęło Państwu zorientowanie się, że jednak to uszczęśliwi klientów, a teraz wychodzi, że była to oczywistość...

Pozdrawiam i no offence

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu