Na rachunku konkursowym nadal nie można składać zleceń. Niemożliwe jest wybranie volumenu transakcji.
System iOS.
BOSSAFX
Re: BOSSAFX
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie znamy problemu i nie udało się nam go zasymulować. Proszę o kontakt bezpośredni, z podaniem nr rachunku.Marcin30 pisze:Na rachunku konkursowym nadal nie można składać zleceń. Niemożliwe jest wybranie volumenu transakcji. System iOS.
Jeśli przyjmujemy tradycyjnie rozumianą wartość pipsa, czyli w przypadku EURUSD 0.0001 to 1.8 jest OK. My tak przyjmujemy w naszych specyfikacjach i nomenklaturze.altmer pisze:A jednak coś nie tak, np. spread na eur/usd podany jest 1.8 zamiast 18, ale reszta wygląda OK i to mi wystarczy.
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Nie znamy problemu i nie udało się nam go zasymulować. Proszę o kontakt bezpośredni, z podaniem nr rachunku.s_zadora pisze:Marcin30 pisze:Na rachunku konkursowym nadal nie można składać zleceń. Niemożliwe jest wybranie volumenu transakcji. System iOS.
Podałem numer rachunku na infolinii.
-- Dodano: wt 16-10-2012, 20:49 --
Usunięcie aplikacji i ponowna instalacja - zadziałało!
Panie Sebastianie, czy DM BOŚ myśli nad zwiększeniem częstotliwości wsparcia analitycznego traderów FX? Konkurencja produkuje elliottowskie analizy różnych instrumentów od rana do nocy, a u Was tylko poranny (właściwie ponocny) raport z sesji azjatyckiej EUR/USD, w południe raport dzienny M. Rogalskiego (głównie EUR/USD), czasem surowce (zwykle bardziej fundamentalnie) i do tego 1 video też koło południa.
Korzystanie z analiz konkurencji wcale mi nie przeszkadza, ale jakby DM BOŚ też miał tego więcej, to bym się nie pogniewała
Korzystanie z analiz konkurencji wcale mi nie przeszkadza, ale jakby DM BOŚ też miał tego więcej, to bym się nie pogniewała

Przegrałam z własnymi słabościami. Koniec z fx, zaczynam nowe życie i jestem zadowolona jak nigdy 

Po pierwsze nie mogę zgodzić się z Pani oceną "tylko". Codziennie pojawia się:
- komentarz do sesji azjatyckiej
- komentarz poranny do rynku PLN
- przedpołudniowy komentarz walutowy
- popołudniowy komentarz walutowy
- indeksowy komentarz video
- walutowy komentarz video
- kilkanaście mniejszych komentarzy "Prosto z rynku" do bieżących wydarzeń sesji europejskiej i amerykańskiej
Do tego okresowo, jak Pani wspomniała komentarze do rynku surowców, metali szlachetnych lub zbóż (kilka w tygodniu). Często (także kilka razy w tygodniu) pojawiają się analizy czysto techniczne wybranej pary walutowej, na której technicznie coś ciekawego się rysuje. Raz w tygodniu (poniedziałek 12:00) ponad godzinny webinar Marka Rogalskiego dotyczący wydarzeń w nadchodzącym tygodniu. Na zamknięcie tygodnia komentarz tygodniowy.
Napisałem tylko o szerokim rynku FX - czyli o komentarzach dotyczących klas aktywów obecnych na platformie BossaFX które pojawiają się na stronie bossafx.pl. Osobną historią są nasze produkty analityczne dla giełdy warszawskiej, które publikujemy na stronie bossa.pl.
Jeśli ktoś daje więcej, to rzeczywiście można to już nazwać tylko i wyłącznie "produkcją" jak Pani to sama słusznie nazwała. Nie sądzę jednak aby o to w tym wszystkim chodziło.
- komentarz do sesji azjatyckiej
- komentarz poranny do rynku PLN
- przedpołudniowy komentarz walutowy
- popołudniowy komentarz walutowy
- indeksowy komentarz video
- walutowy komentarz video
- kilkanaście mniejszych komentarzy "Prosto z rynku" do bieżących wydarzeń sesji europejskiej i amerykańskiej
Do tego okresowo, jak Pani wspomniała komentarze do rynku surowców, metali szlachetnych lub zbóż (kilka w tygodniu). Często (także kilka razy w tygodniu) pojawiają się analizy czysto techniczne wybranej pary walutowej, na której technicznie coś ciekawego się rysuje. Raz w tygodniu (poniedziałek 12:00) ponad godzinny webinar Marka Rogalskiego dotyczący wydarzeń w nadchodzącym tygodniu. Na zamknięcie tygodnia komentarz tygodniowy.
Napisałem tylko o szerokim rynku FX - czyli o komentarzach dotyczących klas aktywów obecnych na platformie BossaFX które pojawiają się na stronie bossafx.pl. Osobną historią są nasze produkty analityczne dla giełdy warszawskiej, które publikujemy na stronie bossa.pl.
Jeśli ktoś daje więcej, to rzeczywiście można to już nazwać tylko i wyłącznie "produkcją" jak Pani to sama słusznie nazwała. Nie sądzę jednak aby o to w tym wszystkim chodziło.
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Czy jest możliwość udostępnienia przez Państwa narzędzia One Click Trader?
Sprawdzimy to.spongebob pisze:Czy jest możliwość udostępnienia przez Państwa narzędzia One Click Trader?
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Panie Sebastianie,
jest jakiś problem z IOSem? Nie potrafię się zalogować do rachunku.
jest jakiś problem z IOSem? Nie potrafię się zalogować do rachunku.
Sprawdziłem przed momentem - zarówno nasze serwery są na liście serwerów aplikacji, jak i logowanie do rachunku również jest możliwe.Marcin30 pisze:jest jakiś problem z IOSem? Nie potrafię się zalogować do rachunku.
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Pytanie do Pana Zadory: od kilku tygodni obiecywał Pan prezentację oferty pakietu vip, mamy koniec konkursu jest 19 listopada i cisza... jeszcze w piątek 16 listopada twierdził Pan, że regulamin i szczegóły pakietu będą opublikowane w poniedziałek...mamy godzinę 19 i co, nic...
marketingowy falstart i po co?
marketingowy falstart i po co?