BOSSAFX

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
3
9%
Poza paroma minusami są ok
9
28%
Przeciętny
7
22%
Mają wiele wad
5
16%
Stanowczo odradzam
8
25%

Liczba głosów: 32

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Re: BOSSAFX

Post autor: reptile »

zerknij do historii w mt4 bossafx na SL.. wszedzie masz GAP to takie slipage :P
http://forex-nawigator.biz/forum/reklam ... ml#p524092
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

Awatar użytkownika
s_zadora
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: s_zadora »

adfx pisze:Pytanie do Pana Zadory: od kilku tygodni obiecywał Pan prezentację oferty pakietu vip, mamy koniec konkursu jest 19 listopada i cisza...
Dziś cisza się zakończyła i regulamin Pakietu VIP jest na stronie http://bossafx.pl/fx/oferta/pakietvip/.
Za opóźnienie serdecznie przepraszam.
Przy okazji informuję że zmianom uległ także nasz regulamin prowadzenia kont BossaFX i zgodnie z ostatnimi zmianami od grudnia będzie u nas możliwość stosowania tzw. hedge. Jak widać bierzemy bardzo poważnie to, co Państwo na tym forum piszecie i wprowadzamy odpowiednie zmiany.
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: daromanchester »

s_zadora pisze:od grudnia będzie u nas możliwość stosowania tzw. hedge
hehehe :rofl:
Ciekawe jak teraz ludzie będą tłumaczyć swoje porażki?
s_zadora pisze:Jak widać bierzemy bardzo poważnie to, co Państwo na tym forum piszecie i wprowadzamy odpowiednie zmiany.
dobra dobra bez tego pijaru, po prostu uznaliście że warto mieć u siebie grupę ludzi która ma problemy z podstawami matematyki.
Może trochę dłużej będą oddawać swoje depo ale i tak koniec końców to się stanie :D
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

Awatar użytkownika
s_zadora
Pasjonat
Pasjonat

daromanchester pisze:dobra dobra bez tego pijaru
Bez czego? (sztuczny) PR to by był gdybym napisał że to na wniosek użytkownika reptile ;)
daromanchester pisze:po prostu uznaliście że warto mieć u siebie grupę ludzi
Dokładnie tak jest. Dlatego właśnie zdanie klientów traktujemy poważnie, bo chcemy aby u nas składali swoje zlecenia.
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ

Awatar użytkownika
kris007
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: kris007 »

s_zadora pisze:zgodnie z ostatnimi zmianami od grudnia będzie u nas możliwość stosowania tzw. hedge. Jak widać bierzemy bardzo poważnie to, co Państwo na tym forum piszecie i wprowadzamy odpowiednie zmiany.
No brawo, no tego to się nie spodziewałem :)
Przynajmniej będzie można odpalić kilka Ea na jednym rachunku bez obawy na kolizję,
czy zwyczajnie przetrzymać pozycję przez weekend bez obawy na ewentualną niespodziankę przy otwarciu rynku.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Post autor: reptile »

Hehe.. Cyb się rumieni i myśli.. jakim cudem ..
http://forex-nawigator.biz/forum/jako-p ... ml#p529370
Cóż będzie was trudniej usadzać pod xtb :D

Mój 2 wniosek to danie opcji [GAP] dla TP no i reszte wniosków znacie..przyjda sie upomną.. a no i API..
daromanchester pisze:Ciekawe jak teraz ludzie będą tłumaczyć swoje porażki?
Skutecznym zarządzaniem pozycji klientów przez bossa :lol: :d :p

A myślałem,że bede miał pocieche że może być coś gorszego niż xtb
Aha.. możecie już likwidować ofert szkoleniowe,bo zamierzam zlikwidowac takie praktyki :lol: koniec AT.
Wiem,ze to obejdziecie.. ale troche glupich etatow spadnie

// Co ma piernik do wiatraka? Twoje posty zglaszane sa przez wielu uzytkownikow jako obrazliwe, nie na temat itp. Proszę o merytoryczne wypowiedzi na temat brokera / Dr Forex
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: Cyb »

A gdzie ja coś pisałem o ofercie brokera ? Ja pisałem o zmianach w terminalu mt4. A ten hedge umożliwiał. Weź człowieku zanim coś napiszesz, zastanów się trochę.

optimus128
Gaduła
Gaduła

Post autor: optimus128 »

Mam pytanie, na jakiej zasadzie jest naliczany SWAP na złocie. Dostałem jednorazowo spory swap co mnie trochę zdziwiło.

Awatar użytkownika
xpep
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: xpep »

bo tam nie ma swapu pewnie rolowanie bylo czyli zmiana kontraktu i roznica w cenie jest korygowana swapem

Awatar użytkownika
s_zadora
Pasjonat
Pasjonat

Dokładnie tak, na skrzynce mailowej w platformie na pewno znajduje się stosowna informacja o rolowaniu. Orientacyjne daty rolowania znajdują się także z dużym wyprzedzeniem tu: http://bossafx.pl/fx/oferta/instrumenty/tabela_rolowan/
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ

ODPOWIEDZ