Jak nie zaszły zmiany..w mt4? Wprowadzili virtuala,.. ale jesteś bardzo techniczny i wiesz jakie to skutki niesie.. niedawno signals..problem w tym ze dodali nowe a bugow nie naprawili..ba sa nowe w zwiazku z nowymi modulami.
Nie chodzi o to czy broker słucha tylko czy miedzy nami istnieje świadomość tego g.wna..
haa..kto ma jaja jak pistacje to... no jest ich w polsce.. i tyle mysle o przykladzie.. zrozumialem rynek.. rynek to bujda..
Cyb.. na litosc masz IQ kota?
Jest tu n przedstawicieli brokerow.. pietnujac problemy sami widza jaka maja opinie.. gdzie bledy.. to odnosnie n sugestii. I nie zmieniamy tu swiata.. delikatnie lobbujemy.A ja osobiscie zamierzam wiecej.. dla mnie to po prostu wyzwanie.. zwykly trening.. ba praktyka za free

Mowisz ze zaden pracownik MQ sie nie przejmuje? Przypomne ci temat serwera MT4 i dokumentacji ktora zostala opublikowana obnazajc niekrozystne dla klientow opcje i praktyki.Byly stosowane grozby i inne brednie ze strony MQ.. bylem jednym ktory urchornil autora od nieprzyjemnosci.Bo gosc mial dobre intencje. Jestes bierny.. wolno ci.. rozumiem postawe slabo opinie.. goscie dzieki internetowi obalili egipt itd..etc.. ale ty mowisz ..badzcie jak ja.. daje se ... po glowie bo jest fajnie..
Mi jak sie drzewo nie podoba to scinam a nie wyjezdzam z kraju

A rynek..rynek jest elastyczny mozna go zmieniac itd etc..
Znamy sie nie od dzis.. glupio sie konfliktowac.. ja bede robil swoje ty swoje i bedzie git..
Niech 100 osob z forum wysle n maili do brokerow x y z x n ze zadaniem polepszenia sytuacji.. i albo to zrobia.. albo bedziemy spamowac.. nic nie zmienimy ? My mamy problemy.. to niech i oni maja z mejlami.. jest jeszce n metod na dzialanie.. podmitow ktore moga pomoc rozwiazac ten durny problem z jakoscia..
To dzieki takim postawom jest jak jest.. dali wam pieniadz.. odizolowali od siebie.. jest wygodnie.. ale to zludzenie..
hehe.. chcialbym cie widziec w biznesie..

nawet na rynku jakos dziwnie twoja postawa wyglada.. ok..teoria mowic cisza i spokoj,cierpliwosc..
przemysl to sobie
nie lubie tchorzy.. moze ja kiedys zaplace surowa cene za swoja postawe.. ale zawsze powiem,ze wiele moglem zrobic tylko reszta byla leniwa..
blah.. dosc
a rewolucja i tak bedzie

R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)