Admiral Markets - Wątek II
-
- Gaduła
Re: Admiral Markets - Wątek II
spróbuj skopiować już gotową instalację.
Dzięki za radę
Jeszcze nie pomyślałem o takim rozwiązaniu. Taki skopiowany MT4 się uruchomił 
Nie ma jednak (jak i dawniej) ikonek na przyciskach w toolbarach, ale najważniejsze, że działa.

Nie ma jednak (jak i dawniej) ikonek na przyciskach w toolbarach, ale najważniejsze, że działa.
"W Bogu wszelkie nasze bogactwo."
mam pytanko
zrobiłem dzisiaj przelew na konto real ,ale w tytule podałem jedną cyfrę nr r-ku zle ale dodałem nazwisko wpłacajacego, w regulaminie jest ,że brok nie przyjmuje wpłat z kont innych niz wlaściciela r-nku{więc jezeli tamten rachunek istnieje to nie powinni u tej osoby go zaksiegować} ,napisałem maila i nie dostałem odopwiedzi ,jest jakaś ściezka reklamacji,zwrócą na rachunek ,czy zaksiegują na rachunku broka ,martwie sie trochę gdyż jak rok temu przelewałem kasę to po kilku godz juz była
zrobiłem dzisiaj przelew na konto real ,ale w tytule podałem jedną cyfrę nr r-ku zle ale dodałem nazwisko wpłacajacego, w regulaminie jest ,że brok nie przyjmuje wpłat z kont innych niz wlaściciela r-nku{więc jezeli tamten rachunek istnieje to nie powinni u tej osoby go zaksiegować} ,napisałem maila i nie dostałem odopwiedzi ,jest jakaś ściezka reklamacji,zwrócą na rachunek ,czy zaksiegują na rachunku broka ,martwie sie trochę gdyż jak rok temu przelewałem kasę to po kilku godz juz była
powinni zwrócić na konto z którego zostało wysłane.
Próbowałem dzisiaj zainstalować MT5 (czy może być równolegle używana MT5 i MT4?, przez tego samego inwestora,-real) i mam problem. Po wpisaniu loginu i hasła mam ekran, że oczekuje na aktualizację, a ikona "auto tradingu" zmienia się z zielonej na czerwoną i nie ma żadnej reakcji, tj. nie widzę numeru rachunki i swoich danych. W czym tkwi problem?
-- Dodano: pn 12-11-2012, 9:06 --
OK. Już wiem. Są 2 opcje:
1/.Otwierasz nowy rachunek ( min 3,5 tys.) i do niego MT5, masz wtedy dwa.
2/. Zamykasz stary r-nek z MT4, kasę przerzucasz na nowy r-nek i do niego instalujesz MT5.
Czy ma ktoś już jakieś doświadczenia z MT5?, interesują mnie na teraz minusy.
-- Dodano: pn 12-11-2012, 9:06 --
OK. Już wiem. Są 2 opcje:
1/.Otwierasz nowy rachunek ( min 3,5 tys.) i do niego MT5, masz wtedy dwa.
2/. Zamykasz stary r-nek z MT4, kasę przerzucasz na nowy r-nek i do niego instalujesz MT5.
Czy ma ktoś już jakieś doświadczenia z MT5?, interesują mnie na teraz minusy.
Dziękuję i pozdrawiam.
Jeśli czegoś nie możesz albo Ci się nie chce - obejrzyj to koniecznie.....
Przeczytaj opis zanim zaczniesz:
http://www.youtube.com/watch?v=l6-bGtW83vA
Przeczytaj opis zanim zaczniesz:
http://www.youtube.com/watch?v=l6-bGtW83vA
Prawdopodobnie bad tick.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
-
- Zbanowany
Po ponad roku usuneli mi konto z pieniędzmi i ani konta ani pieniędzy nie ma ;]
A jaką kwotę tam miałeś ? Zgłoś sprawę do Financial Inspection in Estonia: info@fi.ee
Jeśli konta nie używałeś przez dłuższy czas to twoje konto zostało przeniesione do ich archiwum. Musisz napisać do polskiego supportu i po o przywrócenie konta
Cenka opada