Piękne statystykiLicząc ostatnie 3 miesiące gry live to jakieś 60 procent. Nie licząc BE w ogóle to jakieś 35 procent. Przy DD max na razie 3 i średnim rr 7:1. Podaje resztę, jakby pojawiły się kolejne pytania Smile
edit: zapomniałem o średniej ilości wejść miesięcznie, która wynosi 8.
Dziennik wnuka Elliotta
- jasonbourne
- Pasjonat

- jasonbourne
- Pasjonat

Te są statystyki o których napisałeś są Andrzeja. Te co podałem są moje. Różnią się, ponieważ są z mojej gry. Ja jak robię błędy to jakieś minimalne nie mające w zasadzie wpływu na statystyki. Andrzej błędów robi jeszcze bardzo dużo. Może źle zrozumiałem Twoje pytanie. Myślałem że chodzi o statystyki systemu a nie o statystyki gry Andrzeja tym systemem. Jak o nie chodzi to już Andrzej musi je podliczyć.
Z racji tego, że robię podsumowanie po każdym miesiącu nie zabierałem głosu. Tam są zawarte wszystkie dane, poza tym niestety między pozycjami można doczytać o moich błędach, których mam nadzieję już nie popełniać. Wciąż walczęjasonbourne pisze:W tym dzienniku na razie chyba statystyki są gorsze?
"Pewność siebie nie bierze się z nieomylności, ale z umiejętności radzenia sobie z błędami."
"Udany dzień, to dzień kiedy trzymasz się zasad od otwarcia pozycji po zarządzanie kapitałem".
Brett Steenbarger
"Udany dzień, to dzień kiedy trzymasz się zasad od otwarcia pozycji po zarządzanie kapitałem".
Brett Steenbarger
WYJŚCIE NR 1
EURUSD
Long 1,2523
SL 1,2493
TP 1,2763
Zamknięcie 1,2753 (7,7%)
WRZESIEŃ:
Zysk 7,7%
DD -0,0%
BILANS od 05.07.2012:
Zysk całkowity 15,9%
DD -11,0%
To się nazywa ładny początek miesiąca
EURUSD
Long 1,2523
SL 1,2493
TP 1,2763
Zamknięcie 1,2753 (7,7%)
WRZESIEŃ:
Zysk 7,7%
DD -0,0%
BILANS od 05.07.2012:
Zysk całkowity 15,9%
DD -11,0%
To się nazywa ładny początek miesiąca
"Pewność siebie nie bierze się z nieomylności, ale z umiejętności radzenia sobie z błędami."
Brett Steenbarger
Brett Steenbarger
Po zamknięciu świecy ponad cieniem najwyższej świecy z układu w przypadku linii do shorta, albo zamknięcia pod cieniem najniższej świecy z układu w przypadku longa. O szczegóły trzeba pytać Piotra, bo ja tu tylko wpisuję wejściaZuler pisze:Kiedy dla Was zaznaczony poziom traci ważność? Po zamknięciu świecy po drugiej stronie zakresu?
Brett Steenbarger
Brett Steenbarger