Oczywiscie ze specjalnie.. czemu maja miec latwo.. mozna mnie ignorowac.. to nie pomoze bo wtedy ja po czasie zaczne dokladniej wyjasniać,obalac mity.Bo ilez mozna stawaic wszystko do gory nogami.
Ja mam kolegę, który "odkrył" że kontrakty na GPW to wielkie oszutwo, ponieważ jak on otwiera pozycję to oni specjalnie idą w drugą stronę, a jak już zamknię to zawracają.reptile pisze:A ile ja czasu musialem spedzic by sie dowiedziec ze wszedzie jest dymanie?![]()
Oczywiscie ze specjalnie.. czemu maja miec latwo.. mozna mnie ignorowac.. to nie pomoze bo wtedy ja po czasie zaczne dokladniej wyjasniać,obalac mity.Bo ilez mozna stawaic wszystko do gory nogami.
W MT5 głównie nie podoba mi się to, iż nie mogę dołożyć własnych wskaźników z MT4 oraz brak możliwości przełączania interwałów czasowych z górnej listwy.InvestoronlineFX pisze:[quote="MarioDM")
InvestoronlineFX pisze:Dobrze przemyśleliśmy wybór platformy MT4, gdyż stawiamy na sprawdzone rozwiązania. Rozwiązanie MT5 jest na pewno godne uwagi ale póki co wiemy z wielu źródeł, iż wymaga one jeszcze dopracowania. Jak widzę również Pan je testował i cieszę się, iż podziela Pan moje zdanie ... w wątku z Noble (strona 12 i 14) nie jest Pan zadowolony ani z platformy ani z brokera.MarioDM pisze: Dla przykładu NobleFX ma oprocentowany rachunek i też wdrażają model ECN na walutach na platformie Mt5 i dodają opcje o nazwie "głębokość rynku", która umożliwia podgląd do pięciu najlepszych ofert z obu stron rynku.
Lepiej to dobrze przemyślcie bo konkurencja wymusza postęp.
MarioDM pisze: Przetestowałem ten MT5 i mam mieszane uczucia.MarioDM pisze: Testuję platformę w dalszym ciągu i ... Z DUŻĄ PRZYKROŚCIĄ stwierdziłem, że depozyty są dużo większe niż w przypadku MT4 . Jak 1:50 lub w 1:25 . To jakaś masakra !!! Zamierzacie to zmienić na korzyść klienta czyli na 1:100 ? Przy tak dużych depozytach to jakoś nie mam chęci na granie u Was w realu.
Inni pasjonaci na forum również mają złe wrażenie z MT5:
Ze wskaźnikami to masz rację, niejednego to przysporzy o ból głowyW MT5 głównie nie podoba mi się to, iż nie mogę dołożyć własnych wskaźników z MT4 oraz brak możliwości przełączania interwałów czasowych z górnej listwy.
Pozostawię to bez komentarza. Nie pisz więcej i nie kompromituj się.Aorta pisze:ostatnią rzeczą w tym biznesie są ludzie tacy jak reptile czy MarioDM, którzy narzekają na wszystko dookoła i nic im nie pasuje. widziałem takich wielu i ich kariery trwały krótko w firmie gdyż nie potrafili się skoncentrować na rynku i traidach myśląc, że cały Świat do okoła chce ich oszukać...
wybacz ale te multikonta dyskwalifikują Ciebie jako powaznego,rzeczowego i co ważne wiarygodnego partnera do dyskusji na temat WBK....InvestoronlineFX pisze:Witam,
Przychlę się do postulatu Aorta, chciałbym prowadzić tu dyskusję merytoryczną popartą choćby najmniejszymi argumentami, a nie własną opinią czy domniemaniem. Również nie mam zamiaru wdawać się w większą polemikę ale traktuję to jako hobby, bo wiele ciekawych rzeczy mogę Państwu przekazać.