Ja tylko pociągnął.

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Tekron »

No tak ja tu gadu gadu a tu dane mnie zaskoczyły o 14.30 ^^
Lol jak fajnie zysk skacze :D
a w radiu dobry numer lol :D
Rynek oszalał :D Meksykańska faaala :D Czyste szaleństwo od morza do Podhala :D

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

Mogliby Ci przynajmniej płacić za to, że jesteś ich ambasadorem ;), bo nawet u mnie poprawiłeś ich wizerunek ;)
Tekron pisze:Cześć, nie mam żadnych informacji odnośnie Grecji. Oby im się dobrze żyło. Nie interesuje się i nie zainteresuje się fundamentalami. Takie postanowienie mam. Uprościłem grę do maksimum i ograniczyłem ryzyko. Gram wg tego co uważam.
:) nie pomogę zabardzo chyba.
Co do Admirali to się baaardzo wyrobili. A problem requote rozwiązują scrypty np BossyFX na zamykanie wszystkiego. Jeszcze tylko rozłączenia z serwerem ale nie scalpuje więc mi to średnio przeszkadza.

Miły smaczek:
Jednakże, ze względu na politykę Admiral Markets AS opartą na budowaniu długoterminowych relacji z Klientem, zdecydowaliśmy się dokonać korekty ujemnego salda rachunku inwestycyjnego. Stan Pana rachunku z wartości ujemnych zostanie przywrócony do wartości zerowej maksymalnie do dnia 15 czerwca b.r.

edit:
:D masakra przemęczony jestem już napisałem "czy" zamiast "trzy" ^^ ale no to chyba nie jest tak istotne.
Dzięki temu, będzie Pan w stanie prowadzić obrót na rynku Forex bez konieczności uzupełniania ujemnego stanu środków na rachunku.

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

^^ tak mi się nasunęło. Ale tam dowale locikiem, na rekord pójde : )
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Szczerze Stforex to nie miałem najlepszego zdania o nich, ale oni się poprawili od czasu zmiany gabinetu inwestora ostatniej. Mniej requote, mniej skoków spread, nie wiem czy serwerów nie dołożyli przypadkiem, ale nawet jesli nie to nie rozłącza mnie już tak. Tyle, że już sie nie bawie w ich konto PRO, zwyczajne mam standard z levarem 1:100, jeszcze troszke przyrobie i zmienie na 1:50.

EDIT:
Czuje, że itak zaklnę nie raz, ale przerobiłem wielu brokerów już ale Admirale plusują.
Minus to PIT, bo juz nie liczą tylko samemu na podstawie historii konta. Ale ograniczyli ilość konta u nich do 5 max.
Więc trzyma się historie i to wsio, program liczy resztę. I opłat za to nie chcą przynajmniej. A rozliczać się warto bo cholera wie co tam jeszcze wymyślą w cudnym Państwie : )

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Jest i Dart Maul :D hehe to chyba jedyna oznaka dla mnie, że wiem jak wychodzą dane :D Dart Maul czyli chaos rynku :D kupie sprzedam zjebałem kupie sprzedam zjebałem :D. Przy breakoutach powinny pojawić się długie białe teraz z ciągu inwestycji. Zobaczymy. U mnie już strata zamknie się zyskiem : ) Czekam na ten AUD, duża kasa w powietrzu tam jeśli sell siądzie.

Czekam na PIN od dołu na GU jeszcze bo tak dziko wygląda bez niego, więc spadeczek tam do linii z lekkim przebiciem bym węszył przed wystrzałem.

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Teraz akcja charytatywna : ) czy wszyscy do wycięcia z Lki już wyszli? Przeszlismy już na S? Jest panika? no to ok lecimy Lke lol ^^

A jeśli już mam się mieszać w to co myślę o sytuacji na świecie i dane to powiem tak. Najwięcej szumu w prasie, rządach itd jest w strefie euro, więc dolar, który chinole bogaci mają w garści nie robi tak wrażenia na rynku jak euro. I dane o dolcu kończą się kontrą graczy EUR gdzie są wieksze zapędy na inwestycje, przynajmniej takie wrażenie odniosłem, EUR GBP jest dobrze obserwować teraz.

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Konsolium Lagoza : ) jakby to powiedział Harry ^^. Nie boli Was dziś głowa? mnie od rana napierdziula aż się ciężko pracuje. Nareszcie w domku i na dużym ekranie wszystko.

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

Na kangurze powstało W. Co to oznacza dla Ciebie?

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Wór, War, Druga literką moich inicjałów ^^
Ryzyko rzędu 5-10% konta na którym zagrałem z możliwością wytrzymki 100pkt w razie spadków.
Jednocześnie inne pary nie mają predyspozycji raczej do wielkiego ruchu w dół, ale tak jak pisałem w poście o ryzyku, wiem na co się porywam z longiem. I jak ktoś nie chce ryzykować wiele to czeka się aż cena dotrze do pkt pewnych a nie wchodzi w docieranie do tych pkt. To ogranicza ryzyko.
Moje wejścia podałem, są wyżej i teraz mam wtopę na float, ale wchodząc określałem co jak i dokąd i na co sobie pozwalam na co nie. Dlatego nie ma tej presji. Tym razem też nie szalałem z lotami tylko bezpiecznie dosyć. Zaszaleje ale sell tam gdzie SL nie wyjdzie wielkie a TP ogromne.

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

I jeszcze jedno biorę pod uwagę w analizie. Ja piszę że mam smaczek na ten poziom kangura, Ty go widzisz ja go widzę i miliony innych go widzą. Co będzie jak wszyscy wleziemy w long do tego poziomu by sellować na nim?

ODPOWIEDZ