Ja tylko pociągnął.
Miałem Ci powiedzieć żebys poczekał z tym zamykaniem. nawet screena przygotowałem. Ale mi net padłTekron pisze:tak szczerze to główne pozycje itak zamknąłem bo dzisiaj wybiórka kasy na materiał ^^ więc znowu będę odrabiał do 100tysi gdzieś z 20stu Smile
I niepotrzebnie się przestraszyłem Smile a ciągle sobie powtarzam nie patrz na to co się tworzy tylko na to co było. Smile

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Thx Jarek
chciałem trzymać ale miałem dokładki porobione i bym nie nadążył z zamykaniem i potwierdzaniem samych dokładek, dałem close all po prostu
. Pozatym dość sporą część kasy itak musiałem wybrać koło 16 bo bank do 17 czynny. A no tak, plus dla admirali, u nich dyspozycja wybrania środków z gabinetu i miałem od razu na koncie. Obiadek pichciłem później
mam jakieś małe longi 7lot na NZD USD buy do tego TP co poprzednio.

spokoTekron pisze:Thx Jarekchciałem trzymać ale miałem dokładki porobione i bym nie nadążył z zamykaniem i potwierdzaniem samych dokładek, dałem close all po prostu
. Pozatym dość sporą część kasy itak musiałem wybrać koło 16 bo bank do 17 czynny. A no tak, plus dla admirali, u nich dyspozycja wybrania środków z gabinetu i miałem od razu na koncie. Obiadek pichciłem później
mam jakieś małe longi 7lot na NZD USD buy do tego TP co poprzednio.

jeszcze dla porządku wkleję to czego oczekiwałem