Ja tylko pociągnął.

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Tekron »

Albo ciul :) zamykam na dziś. Mała wtopka to poszukam czegoś lepszego.

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Niebezpiecznie teraz bo w ramach mojego stylu gry jak coś tnie SL to cena ma sraczke i lata wszędzie :)

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

Tekron pisze:Albo ciul :) zamykam na dziś. Mała wtopka to poszukam czegoś lepszego.
:564: :clap:

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

:) tak szczerze to główne pozycje itak zamknąłem bo dzisiaj wybiórka kasy na materiał ^^ więc znowu będę odrabiał do 100tysi gdzieś z 20stu :)
I niepotrzebnie się przestraszyłem :) a ciągle sobie powtarzam nie patrz na to co się tworzy tylko na to co było. :)

Awatar użytkownika
mosek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mosek »

no zmyłe zrobili było gorąco ja trzymam elke poki co
'Chwytamy trend za jaja i wykręcamy tak, że się zesra pipsami. Nasz plan to trzymać się planu. Przejdziemy przez sesję jak gówno przez rurę.'

JAREK67
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

Tekron pisze:tak szczerze to główne pozycje itak zamknąłem bo dzisiaj wybiórka kasy na materiał ^^ więc znowu będę odrabiał do 100tysi gdzieś z 20stu Smile
I niepotrzebnie się przestraszyłem Smile a ciągle sobie powtarzam nie patrz na to co się tworzy tylko na to co było. Smile
Miałem Ci powiedzieć żebys poczekał z tym zamykaniem. nawet screena przygotowałem. Ale mi net padł :? Ja czekałem żeby zobaczyć czy S&P przejdzie w dół zieloną strefę?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Thx Jarek :) chciałem trzymać ale miałem dokładki porobione i bym nie nadążył z zamykaniem i potwierdzaniem samych dokładek, dałem close all po prostu :). Pozatym dość sporą część kasy itak musiałem wybrać koło 16 bo bank do 17 czynny. A no tak, plus dla admirali, u nich dyspozycja wybrania środków z gabinetu i miałem od razu na koncie. Obiadek pichciłem później :) mam jakieś małe longi 7lot na NZD USD buy do tego TP co poprzednio.

JAREK67
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

Tekron pisze:Thx Jarek :) chciałem trzymać ale miałem dokładki porobione i bym nie nadążył z zamykaniem i potwierdzaniem samych dokładek, dałem close all po prostu :). Pozatym dość sporą część kasy itak musiałem wybrać koło 16 bo bank do 17 czynny. A no tak, plus dla admirali, u nich dyspozycja wybrania środków z gabinetu i miałem od razu na koncie. Obiadek pichciłem później :) mam jakieś małe longi 7lot na NZD USD buy do tego TP co poprzednio.
spoko :lol:
jeszcze dla porządku wkleję to czego oczekiwałem

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

nice :) nie powiem :)

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Ja dzisiaj zawalony lekko będę robotą więc delikatnie :)

ODPOWIEDZ