Stawiasz jakieś SL? Czy tylko Stop Out Level?Tekron pisze:Przy tak ułożonych świecach i takiej historii wykresu na pewno uwierzę w spadki jak cofke na H1 zrobicie, bitch please ^^ add long.
Ja tylko pociągnął.
Tak, tak! To jest straszne. Często świeca przybiera "prawdziwy" kształt dopiero pod koniec swojego istnienia. Więc czytanie sygnałów z formujących się dopiero świec jest zabójcze i strasznie pieprzy wyniki systemu.Tekron pisze:
Nigdy nie wierzcie w świece, które się tworzą dopiero, to jest taka konstrukcja i tak działa na podświadomość, że człowiek się bardzo skołowany staje.
Tekron
Może wrzucisz jakieś przemyślenia co do Eurojena? Zastanawiam się nad kupieniem go na dłużej i ciekaw jestem co myślisz o tym

jak najbardziej sie z wami zgodze, trzeba jednak wziasc pod uwage ze zawsze jakas swieca sie formujeStforex pisze:Tak, tak! To jest straszne. Często świeca przybiera "prawdziwy" kształt dopiero pod koniec swojego istnienia. Więc czytanie sygnałów z formujących się dopiero świec jest zabójcze i strasznie pieprzy wyniki systemu.

Dalej mnie przeczucie odnośnie tego umacniającego się dolara gnębi. Ale akurat dolar jest teraz małym problemem. Nic, trzymam się zakupów i sprzedaży. Oleje na chwilkę outlook rynku ogólny, bo już raz dostałem po nosie za zlikwidowanie TP i oczekującego buy na EU. Skupiam się na tych longach i pilnuje żeby zamknąć wtopę w razie przebicia w dół. Dużo roboty więc wieczorem więcej napisze.

Udostępniłem nie żeby się chwalić bo każdy może mieć passe i z małej kasy wyjść tak. Chciałem zwrócić uwagę tych co czytają na wykres zysku, u mnie spadki kapitału konta są z float na plus a wykres balance idzie w górę. O to mi właśnie chodzi w tym stylu gry. Pozdrawiam