Ja tylko pociągnął.

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
JAREK67
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

Tekron pisze:Przy tak ułożonych świecach i takiej historii wykresu na pewno uwierzę w spadki jak cofke na H1 zrobicie, bitch please ^^ add long.
Stawiasz jakieś SL? Czy tylko Stop Out Level?

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Tekron »

Nie gram na stop out, mam mały DD.
Gram na kilka poziomów, jeden nie działa to szukam jak naprawić lub zamykam z palca na stracie gdy cofa lub gdy leci zbyt ostro w przeciwnym kierunku. SL nie stawiam, nie mam potrzeby.

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

Ktoś, kto rusza rynkiem, nie potrzebuje SL ;)

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

Tekron pisze:
Nigdy nie wierzcie w świece, które się tworzą dopiero, to jest taka konstrukcja i tak działa na podświadomość, że człowiek się bardzo skołowany staje.
Tak, tak! To jest straszne. Często świeca przybiera "prawdziwy" kształt dopiero pod koniec swojego istnienia. Więc czytanie sygnałów z formujących się dopiero świec jest zabójcze i strasznie pieprzy wyniki systemu.

Tekron
Może wrzucisz jakieś przemyślenia co do Eurojena? Zastanawiam się nad kupieniem go na dłużej i ciekaw jestem co myślisz o tym :)

Awatar użytkownika
xpep
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: xpep »

Stforex pisze:Tak, tak! To jest straszne. Często świeca przybiera "prawdziwy" kształt dopiero pod koniec swojego istnienia. Więc czytanie sygnałów z formujących się dopiero świec jest zabójcze i strasznie pieprzy wyniki systemu.
jak najbardziej sie z wami zgodze, trzeba jednak wziasc pod uwage ze zawsze jakas swieca sie formuje :wink: zamyka sie m15 a h1 wciaz sie tworzy zamyka sie h1 a h4 wciaz w produkcji itd :wink:

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Dalej mnie przeczucie odnośnie tego umacniającego się dolara gnębi. Ale akurat dolar jest teraz małym problemem. Nic, trzymam się zakupów i sprzedaży. Oleje na chwilkę outlook rynku ogólny, bo już raz dostałem po nosie za zlikwidowanie TP i oczekującego buy na EU. Skupiam się na tych longach i pilnuje żeby zamknąć wtopę w razie przebicia w dół. Dużo roboty więc wieczorem więcej napisze.

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Dzisiaj chłopaki motto dnia " Co ma wisieć nie utonie". Przestawcie sobie na BE po 50pkt zysku i dajcie bezpieczny TP taki jak pokazałem na EU lub NZDUSD i odejdźcie od kompa, żeby się nie stresować. Obejrzyjcie jakiś film.

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

NZD USD pierwszy ADD long do pozycji. EU nadal ociążałe.
Też tłuczecie kasiore czy towarzystwo niepewne jeszcze ^^? a może jakieś dźwiedzie już sa i sellują :D? ^^

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

:D a tu kącik humorystyczny http://www.myfxbook.com/members/Tekron/tekron/325593

Udostępniłem nie żeby się chwalić bo każdy może mieć passe i z małej kasy wyjść tak. Chciałem zwrócić uwagę tych co czytają na wykres zysku, u mnie spadki kapitału konta są z float na plus a wykres balance idzie w górę. O to mi właśnie chodzi w tym stylu gry. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
PipBoy
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: PipBoy »

Może i mało merytorycznie ale:

:shock:

Wow.

Ciekawe kiedy Cię broker do końca znienawidzi :roll:

ODPOWIEDZ