Ja tylko pociągnął.
To co chłopaki
jutro http://www.youtube.com/watch?v=-R7qqsT6 ... re=related tak czy bieda. Ktoś w longach ze mną?

I gitara man

hehe

http://www.youtube.com/watch?v=OtA2dxJN ... ure=relmfu
^^
Już tylko Kiler, o sobie tylko tyle
Wiem co za ile, nie muszę dbać o bilet
Mam wszystko w tyle, są czasem takie chwile
Że się nie mylę, choć wcale nie wiem ile hie hie

- DigitalSmoke
- Pasjonat
Dobrze kombinujesz. Ja właśnie takie ruchy korekcyjne nadrabiam grą na kilku konsolidowanych parach i nawet jak każda jedna zejdzie na minus to mój procent zaangażowania ma mnie nie doprowadzić do nerwicy czy bankructwa.
Co do tej linii, mamy też lukę, dolna krawędź luki to support, pisałem też o tym tylko mniej, w sensie nawiązałem że od tej krawędzi jest często odbicie, więc niekoniecznie tą linię zaliczy bo może od supportu myknąć.
Odchodząc od kangura, analizowałem GBP USD mocniej i tak na 98% mojego przekonania zamieszczam rysunek strefy gdzie należy sellować. Co otworzę w tej strefie tego nie zamknę jeśli przynajmniej 500pkt nie zarobi. Jeśli będzie tracić będę dobierał sell z góry a dokładać S od góry przestane na górnej granicy strefy.
Co do tej linii, mamy też lukę, dolna krawędź luki to support, pisałem też o tym tylko mniej, w sensie nawiązałem że od tej krawędzi jest często odbicie, więc niekoniecznie tą linię zaliczy bo może od supportu myknąć.
Odchodząc od kangura, analizowałem GBP USD mocniej i tak na 98% mojego przekonania zamieszczam rysunek strefy gdzie należy sellować. Co otworzę w tej strefie tego nie zamknę jeśli przynajmniej 500pkt nie zarobi. Jeśli będzie tracić będę dobierał sell z góry a dokładać S od góry przestane na górnej granicy strefy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- DigitalSmoke
- Pasjonat
Tak. Stąd wiemy, że prawdopodobnie tam się ten grunt znajduje. Ten jebitny knot świadczy, że autobus o 8:00 z akademików nie zabrał wszystkich studentów na ćwiczenia
.
Co do nadszarpnięcia, to ledwie weszło w strefę. Musisz patrzeć aż do bazy poprzedniego wybicia.
EDIT:
Tyy, u mnie nie ma tego knota. Podejrzana sprawa!!! Jaki brok?

Co do nadszarpnięcia, to ledwie weszło w strefę. Musisz patrzeć aż do bazy poprzedniego wybicia.
EDIT:
Tyy, u mnie nie ma tego knota. Podejrzana sprawa!!! Jaki brok?
Ostatnio zmieniony 13 cze 2012, 20:21 przez Stforex, łącznie zmieniany 1 raz.