Ja tylko pociągnął.
Pewnie nie podpiął w robocie 

Nie było moim celem krytykowanie Twojego sposobu gry. Znamy się, więc napisałem to z troski... i z ciekawości. Wielu rzeczy o Twojej strategii jeszcze nie wiem - widzę to po tym temacie.Tekron pisze:Wór, War, Druga literką moich inicjałów ^^
Ryzyko rzędu 5-10% konta na którym zagrałem z możliwością wytrzymki 100pkt w razie spadków.
(...)
Faktycznie nie zwróciłem uwagi, zaraz włączę. Ale się nie ma co podniecać
. Zmieniałem hasło bo nie zapisałem a loguje z dwóch PC, często tak mam więc myfx nie zawsze aktualny, zaraz powinno wskoczyć.
EDIT:
Nie wierzę w te cyferki tak %. Śmieszy mnie to zawsze.
Ogólnie jak chcesz znać wynik to pomnożyłem depo 6 razy no 7 niecałe z czego wybrałem grubo ponad połowę.
Duży DD jest tylko dlatego że ryzykowałem ale jak widać ryzykowałem zysk na float nie narażając bardzo rachunku ogólnego i dalej sobie jadę.

EDIT:
Nie wierzę w te cyferki tak %. Śmieszy mnie to zawsze.
Ogólnie jak chcesz znać wynik to pomnożyłem depo 6 razy no 7 niecałe z czego wybrałem grubo ponad połowę.
Duży DD jest tylko dlatego że ryzykowałem ale jak widać ryzykowałem zysk na float nie narażając bardzo rachunku ogólnego i dalej sobie jadę.
francowata migrena
ale siostra robi grilla to zaraz strzele piwko i kiełbaske to przejdzie 
za chwilke udostępnie trejdy w grze i oczekujące bo widzę, że nie ma bez zalogowania, sorki niedopatrzenie. Tylko depo itd nie chce pokazywać bo jak ktoś zaczyna to się nakręca kwotami, tak jak to z polbandą było. Nie liczyło się, że gość fajnie kosi tylko ile kosi dla niektórych.
Dzięki Stforex za wsparcie. O teraz widzę raport. No więc w ciągu tygodnia wyciągnąłem 4 razy tyle co zdeponowałem i gram potrójną ilością tego co zdeponowałem. Tak będzie w miarę sensownie napisane a bez kwotowo.
Jeśli chodzi o sam long, to ryzykuje na niego 1/3 konta przy możliwości podwojenia całego konta jeśli mam racje.
Ryzykownie ale mogę sobie pozwolić bo ten tydzień to dla niektórych rok.
Nie gram nieostrożnie i nie zlewam już gry, zresztą piszę chyba nawet o ryzyku jakie jest przy wejściu, nie chce bagna innym sugerować.
Więc long o tyle o ile jest 70/30 że się spełni. To short oczekujący jeśli cena dobrze do niego na AUD USD jest jak grall, SL rzędu 30pkt TP 80 pkt i duże loty. Przejrzysty poziom.
Co jeszcze mogę napisać hm. Jeśli chcecie wchodzić w pozycje long a cena idzie w dół zawsze lepiej wejść oczekującym po cenie w której zaczęły się spadki, korekta nie często sięga 100% pierwszego ruchu spadkowego, a często zarobić można na wybicie i jego negacje.

za chwilke udostępnie trejdy w grze i oczekujące bo widzę, że nie ma bez zalogowania, sorki niedopatrzenie. Tylko depo itd nie chce pokazywać bo jak ktoś zaczyna to się nakręca kwotami, tak jak to z polbandą było. Nie liczyło się, że gość fajnie kosi tylko ile kosi dla niektórych.
Dzięki Stforex za wsparcie. O teraz widzę raport. No więc w ciągu tygodnia wyciągnąłem 4 razy tyle co zdeponowałem i gram potrójną ilością tego co zdeponowałem. Tak będzie w miarę sensownie napisane a bez kwotowo.
Jeśli chodzi o sam long, to ryzykuje na niego 1/3 konta przy możliwości podwojenia całego konta jeśli mam racje.
Ryzykownie ale mogę sobie pozwolić bo ten tydzień to dla niektórych rok.
Nie gram nieostrożnie i nie zlewam już gry, zresztą piszę chyba nawet o ryzyku jakie jest przy wejściu, nie chce bagna innym sugerować.
Więc long o tyle o ile jest 70/30 że się spełni. To short oczekujący jeśli cena dobrze do niego na AUD USD jest jak grall, SL rzędu 30pkt TP 80 pkt i duże loty. Przejrzysty poziom.
Co jeszcze mogę napisać hm. Jeśli chcecie wchodzić w pozycje long a cena idzie w dół zawsze lepiej wejść oczekującym po cenie w której zaczęły się spadki, korekta nie często sięga 100% pierwszego ruchu spadkowego, a często zarobić można na wybicie i jego negacje.
Tekron można wiedzieć po jakim czasie "zajarzyłeś" i zacząłeś zarabiać?
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/
Heh nie no.. nie róbcie ze mnie yedi bo to taki żart. Chodzi o ryzyko, komfort psychiczny i brak chaosu przed oczami, prostota maximum. Historyjke swoją streszcze ale jak głowa boleć przestanie. Nie wiem chyba ciśnienie albo przemęczenie już.
A i dokładam AUD USD, zresztą publikuje się to myfxbook zapraszam.
A i dokładam AUD USD, zresztą publikuje się to myfxbook zapraszam.