Lol jak fajnie zysk skacze

a w radiu dobry numer lol

Rynek oszalał
 Meksykańska faaala
 Meksykańska faaala  Czyste szaleństwo od morza do Podhala
 Czyste szaleństwo od morza do Podhala 
 , bo nawet u mnie poprawiłeś ich wizerunek
, bo nawet u mnie poprawiłeś ich wizerunek 
Tekron pisze:Cześć, nie mam żadnych informacji odnośnie Grecji. Oby im się dobrze żyło. Nie interesuje się i nie zainteresuje się fundamentalami. Takie postanowienie mam. Uprościłem grę do maksimum i ograniczyłem ryzyko. Gram wg tego co uważam.
nie pomogę zabardzo chyba.
Co do Admirali to się baaardzo wyrobili. A problem requote rozwiązują scrypty np BossyFX na zamykanie wszystkiego. Jeszcze tylko rozłączenia z serwerem ale nie scalpuje więc mi to średnio przeszkadza.
Miły smaczek:
Jednakże, ze względu na politykę Admiral Markets AS opartą na budowaniu długoterminowych relacji z Klientem, zdecydowaliśmy się dokonać korekty ujemnego salda rachunku inwestycyjnego. Stan Pana rachunku z wartości ujemnych zostanie przywrócony do wartości zerowej maksymalnie do dnia 15 czerwca b.r.
edit:
masakra przemęczony jestem już napisałem "czy" zamiast "trzy" ^^ ale no to chyba nie jest tak istotne.
Dzięki temu, będzie Pan w stanie prowadzić obrót na rynku Forex bez konieczności uzupełniania ujemnego stanu środków na rachunku.
 hehe to chyba jedyna oznaka dla mnie, że wiem jak wychodzą dane
 hehe to chyba jedyna oznaka dla mnie, że wiem jak wychodzą dane  Dart Maul czyli chaos rynku
 Dart Maul czyli chaos rynku  kupie sprzedam zjebałem kupie sprzedam zjebałem
 kupie sprzedam zjebałem kupie sprzedam zjebałem  . Przy breakoutach powinny pojawić się długie białe teraz z ciągu inwestycji. Zobaczymy. U mnie już strata zamknie się zyskiem : ) Czekam na ten AUD, duża kasa w powietrzu tam jeśli sell siądzie.
. Przy breakoutach powinny pojawić się długie białe teraz z ciągu inwestycji. Zobaczymy. U mnie już strata zamknie się zyskiem : ) Czekam na ten AUD, duża kasa w powietrzu tam jeśli sell siądzie.