Tak. Dodam tylko to co wcześniej pisałem - liczone jest to według stanu na godzinę 24:00 - raz dziennieMarioDM pisze:GO4X
OK, OK. Czyli bonus przysługuje gdy otwarte stratne pozycje na rachunku nie powodują zmniejszania zysku poniżej 500 PLN.
Chyba znaleźliśmy consesus.
GO4 challenge
Pytanie. Przykladowo wplacam 500zl, dostaje drugie 500 premii co lacznie daje tysiąc, wiec od ktorej kwoty liczy sie procentowy wynik w rankingu generalnym?(widze ze jest szansa bo zmielacz troche polecial) Od 500 czy od 1000? czy gdy moj zysk wyniesie 500zl to znaczy ze zrobilem 100 % czy polowe tego ?
Najprosciej piszac, zysk procentowy liczy mi sie od kwoty 500zl czy od tysiąca zl?
pozdrawiam.

pozdrawiam.

Od 1000.overall pisze:Pytanie. Przykladowo wplacam 500zl, dostaje drugie 500 premii co lacznie daje tysiąc, wiec od ktorej kwoty liczy sie procentowy wynik w rankingu generalnym?(widze ze jest szansa bo zmielacz troche polecial) Od 500 czy od 1000? czy gdy moj zysk wyniesie 500zl to znaczy ze zrobilem 100 % czy polowe tego ?Najprosciej piszac, zysk procentowy liczy mi sie od kwoty 500zl czy od tysiąca zl?
pozdrawiam.
W przypadku przedstawionym przez Ciebie stopa jest liczona od 1000złoverall pisze:Pytanie. Przykladowo wplacam 500zl, dostaje drugie 500 premii co lacznie daje tysiąc, wiec od ktorej kwoty liczy sie procentowy wynik w rankingu generalnym?(widze ze jest szansa bo zmielacz troche polecial) Od 500 czy od 1000? czy gdy moj zysk wyniesie 500zl to znaczy ze zrobilem 100 % czy polowe tego ? Najprosciej piszac, zysk procentowy liczy mi sie od kwoty 500zl czy od tysiąca zl?
Widzę, że Tomek się uciszył. Fakt skoro trochę wtopił. Ja też nie mam farta. Moje softy uparcie nie zmierzają w przewidywanym kierunku, a nawet wręcz przeciwnie, a do tego wtopiłem nieco na pozycjach DT. Aktualnie -20% . Nieźle mi idzie 

Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
zmielacz -4,7% ..sorkireptile pisze: W którym tygodniu top1 nie zdąży sl ustawić? W przyszłą srodę czy czwartek? Mr. Green

Ale przemiał.. jeśli na 0 jest 200 osób to ja dziekuje

R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)
Chcesz powiedzieć, że gra tu banda leszczy ? Może i tak. Sam zjechałem na -40%.reptile pisze:
Ale przemiał.. jeśli na 0 jest 200 osób to ja dziekuje![]()
Inna sprawa, że ostatnie 3 dni na rynku jest bardzo nerwowe.
A poza tym należy pamiętać, że to jest gra na REAL. Na demo zawsze inaczej to wygląda.
Trust no bit**es.
A kto na FX nie jest leszczem?
A keidy na Fx nie jest nerwowo? Nawet w święta często cyrki są
No tak.. na bozie narodzenie jest wzglednie cicho
Dodano po 1 minutach:
Najbardziej mnie rozwaala w rankingu tekst: gracz
Wygląda,że graczy jest 560 +/- 15

A keidy na Fx nie jest nerwowo? Nawet w święta często cyrki są

No tak.. na bozie narodzenie jest wzglednie cicho

No to spekuluje że pod koniec w tym "nerwowym" okresie max gain to będzie 40%MarioDM pisze: A poza tym należy pamiętać, że to jest gra na REAL. Na demo zawsze inaczej to wygląda.

Dodano po 1 minutach:
Najbardziej mnie rozwaala w rankingu tekst: gracz

Wygląda,że graczy jest 560 +/- 15

R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)