Zauważcie, że te osoby mają szansę zająć 1 miejsce w rankingu tygodniowym i wygrać ciekawe nagrody. Jak do tej pory top tego tygodnia z takich osób się składa.skrzat pisze:Właśnie widać, jak osoby która straciły prawie wszystko, mają dziś wysokie dzienne stopy zwrotu, np.
Antonio -88,9%, a dziś 71,19%
amx -89,89%, a dziś 53,18%
pit -99,86%, a dziś 52,42%
BOBIK -98,81%, a dziś 43,93%
GO4 challenge
Dziekuję. O to mi chodziło, gdyż właśnie taką mam sytuację.
Ostatnio zmieniony 22 maja 2012, 10:44 przez TomekP, łącznie zmieniany 1 raz.
Ranking konkursowy GO4X nick: TomekP
Mój dziennik konkursowy znajdziesz tu:
http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... 803#465803
Wczoraj z samego rana wyslalem priorytetem tak ze dzisiaj powinno do was dotrzec ale dzieki za rade,GO4X pisze:Zalecamy zadzwonić do nas i poprsić o przysłanie kuriera na nasz koszt - to będzie najszybsza opcja: + 48 22 529 76 30overall pisze:Mimo ze konkurs juz trwa, postanowilem wziac udzial, a co tam Wlasnie sie zarejestrowalem i jutro wysylam papiery, orientuje sie ktos ile moze to potrwac?
pozdrawiam.
Pomysł na ranking tygodniowy jest taki, że nie ważne z jakim kapitałem zaczniesz tydzień - jesteś traktowany na równo z każdym i masz równe szanse na nagrody tygodniowe.TomekP pisze:Zauważcie, że te osoby mają szansę zająć 1 miejsce w rankingu tygodniowym i wygrać ciekawe nagrody. Jak do tej pory top tego tygodnia z takich osób się składa.
Co innego ranking generlany - on uwzględnia całą historię rachunku.
Swoją drogą nastąpiły całkiem ciekawe zmiany w rankingu generalnym. Zachęcam do zapoznania się z dzisiejszym komentarzem (znajduje się on pod rankingiem na stronie GO4Challenge)
Ciekawe wnioski, szczególnie że dziś się potwierdzają.komentarz rankingowy pisze: ...Obserwując poczynania oraz skład portfeli inwestorów, można dojść do wniosku, że na rynku ciągle panuje mocno prospadkowy sentyment, stąd chwilowa aprecjacja euro oraz wzrosty na indeksach giełdowych mogą zostać wykorzystane przez rywalizujących do akumulacji krótkich pozycji.
Ranking konkursowy GO4X nick: TomekP
Czy ten wynik +500 liczony jest na zamkniętych pozycjach czy tez może uwzględniane są pozycje niezamknięte. Można osiągnąć przecież zysk 500 PLN na zamkniętych pozycjach , a jednocześnie mieć stratę 100 PLN na pozycjach niezamkniętych.GO4X pisze:Tak. W uproszczeniu jezeli osiagnales zysk 500zl ponad swoje wplaty oraz bonus 500zl to masz prawo do wyplaty calosci.TomekP pisze:Jeżeli kilka dni temu osiągnąłem zysk 500zł, to bonus został już dopisany do mojego konta i mogę go wypłacić?
Jedna uwaga - prawo do wyplaty jest weryfikowane raz dziennie według stanu konta na godzinę 24:00 (par. 3 ust. 8 regulaminu konkursu).
Jeżeli któregokolwiek dnia trwania Twojego indywidualnie liczonego 28 dniowego okresu osiągniesz dodatkowy zysk 500zl (wg stanu na godz 24:00) to bonus jest traktowany jako absolutnie Twój. Po osiągnięciu jednorazowo dodatkowego zysku 500zl nawet jeżeli przykładowo następnego dnia ze względu na straty wartość Twojego rachunky będzie wynosiła 400zł to tak czy owak będziesz mógł te 400zl wypłacić.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Equity musi być + 500MarioDM pisze:Czy ten wynik +500 liczony jest na zamkniętych pozycjach czy tez może uwzględniane są pozycje niezamknięte. Można osiągnąć przecież zysk 500 PLN na zamkniętych pozycjach , a jednocześnie mieć stratę 100 PLN na pozycjach niezamkniętych.

Ostatnio zmieniony 22 maja 2012, 15:46 przez Ink., łącznie zmieniany 1 raz.
Pozwolę sobie odpowiedzieć cytatem z regualminu (wycienek z par.3 ust.8 ):MarioDM pisze:Czy ten wynik +500 liczony jest na zamkniętych pozycjach czy tez może uwzględniane są pozycje niezamknięte. Można osiągnąć przecież zysk 500 PLN na zamkniętych pozycjach , a jednocześnie mieć stratę 100 PLN na pozycjach niezamkniętych.
suma zysków i strat z zamkniętych i otwartych pozycji pomniejszonych lub powiększonych o wartość punktów swapowych, bez uwzględnienia innych operacji np. wpłat środków pieniężnych na rachunek GO4X lub Subrachunek GO4X
Czyli jak rozumiem trzeba mieć zamknięte pozycje z zyskiem co najmniej 500 PLN i nie mieć otwartych stratnych pozycji .GO4X pisze:
Pozwolę sobie odpowiedzieć cytatem z regualminu (wycienek z par.3 ust.8 ):
suma zysków i strat z zamkniętych i otwartych pozycji pomniejszonych lub powiększonych o wartość punktów swapowych, bez uwzględnienia innych operacji np. wpłat środków pieniężnych na rachunek GO4X lub Subrachunek GO4X
Czy tak ?
Trust no bit**es.