GO4 challenge

Informacje na temat wszelkiego rodzaju konkursów Forex'owych.
optimus128
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: optimus128 »

Jakby ktoś się jeszcze chciał zarejestrować i zrobić mi przysługę to niech napisze do mnie na PW. Zbieram polecenia :D

skrzat
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: skrzat »

optimus128 pisze:Jakby ktoś się jeszcze chciał zarejestrować i zrobić mi przysługę to niech napisze do mnie na PW. Zbieram polecenia :D
[joke]
Ja wygrasz to podzielisz się? :D :D :D
[/joke]

Właśnie widać, jak osoby która straciły prawie wszystko, mają dziś wysokie dzienne stopy zwrotu, np.
Antonio -88,9%, a dziś 71,19%
amx -89,89%, a dziś 53,18%
pit -99,86%, a dziś 52,42%
BOBIK -98,81%, a dziś 43,93%

mskruczek
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: mskruczek »

Dla mnie szału nie ma z tym 500 zł na instaforex dają 30 % bonusu bez niczego przy wpłacie każdorazowej i kolejnej więc po co inwestować na wariata , traktują inwestorów jak mięso armatnie ,więc dla pazernego jest to z powodowane ryzykiem całego kapitału oraz wyczyszczeniem rachunku, kontakt nie powiem bardzo dobry , ale te komentarze i analiza co stronie, lepiej żebyście ich w ogóle nie zamieszczali, wsparcia nie ma czy też opiekuna oraz analizy technicznej, po za tym nic się na giełdzie nie dzieje może się ruszy od wtorku po opublikowaniu danych po za tym eur do usd pójdzie na dół bo na wykresie 30 min utworzyła się formacja głowy i ramion więc o wzroście możemy sobie zapomnieć

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MarioDM »

skrzat pisze:
Właśnie widać, jak osoby która straciły prawie wszystko, mają dziś wysokie dzienne stopy zwrotu, np.
Antonio -88,9%, a dziś 71,19%
amx -89,89%, a dziś 53,18%
pit -99,86%, a dziś 52,42%
BOBIK -98,81%, a dziś 43,93%
Skąd masz to info ?
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.

mskruczek
Bywalec
Bywalec

Dajesz ranking dzienny później okres 21-05-2012 musiał sprawdzać na bieżąco

skrzat
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: skrzat »

MarioDM pisze:Skąd masz to info ?
Dla osób z TOP5 z dziennego sprawdziłem stopy zwrotu w rank. generalnym. i tylko jedna osoba miała kilkanaście % na plusie, reszta, jak podałem.

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MarioDM »

skrzat

Rozumiem. Już myślałem, że masz pełen wgląd do rankingu.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.

Awatar użytkownika
GO4X
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: GO4X »

TomekP pisze:UWAGA: Czekamy na oficjalne wyniki.
Z laureatami w pierwszej kolejności będziemy kontaktować się telefonicznie.

Dodano po 3 minutach:
optimus128 pisze:Jakby ktoś się jeszcze chciał zarejestrować i zrobić mi przysługę to niech napisze do mnie na PW. Zbieram polecenia
Przypominam, że konkurs na polecanie jest odrębny od inwestycyjnego, co znaczy, że żeby polecić konkurs samemu nie trzeba mieć założonego rachunku, za to osoby polecone muszą dokonać minimum 3 transakcji, żeby ostatecznie zaliczyć polecenie jako skuteczne.

Na dany moment szansę na wygranie nagrody w tym konkursie wyglądają bardzo zachęcająco :-)

Trzymamy za Was kciuki

Dodano po 4 minutach:
Halflife pisze:Co chwilę inaczej ten ranking wygląda LOL
To efekt przeliczania rankingów. Dla pewności zalecamy zajrzeć na stronę z rankingiem kilkadziesiąt sekund po rozpoczęciu jego przeliczania :-)
MkubuxK pisze:Czy można stosować skrypty do otwierania pozycji i zarządzania ją ? Albo ewentualnie tylko do zarządzania ? Jakie funkcje z Mql traktowane są jako EA ?
Na rachunkach konkursowych został całkowicie wyłączony handel automatyczny
Ostatnio zmieniony 21 maja 2012, 15:57 przez GO4X, łącznie zmieniany 1 raz.

mskruczek
Bywalec
Bywalec

Chciałeś powiedzieć że co stracili prawie odzyskali xD

Awatar użytkownika
GO4X
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: GO4X »

overall pisze:Mimo ze konkurs juz trwa, postanowilem wziac udzial, a co tam Wlasnie sie zarejestrowalem i jutro wysylam papiery, orientuje sie ktos ile moze to potrwac?
Zalecamy zadzwonić do nas i poprsić o przysłanie kuriera na nasz koszt - to będzie najszybsza opcja: + 48 22 529 76 30

ODPOWIEDZ