GO4 challenge

Informacje na temat wszelkiego rodzaju konkursów Forex'owych.
Awatar użytkownika
GO4X
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: GO4X »

MarioDM pisze:GO4X

OK, OK. Czyli bonus przysługuje gdy otwarte stratne pozycje na rachunku nie powodują zmniejszania zysku poniżej 500 PLN.
Chyba znaleźliśmy consesus.
Tak. Dodam tylko to co wcześniej pisałem - liczone jest to według stanu na godzinę 24:00 - raz dziennie

overall

Nieprzeczytany post autor: overall »

Pytanie. Przykladowo wplacam 500zl, dostaje drugie 500 premii co lacznie daje tysiąc, wiec od ktorej kwoty liczy sie procentowy wynik w rankingu generalnym?(widze ze jest szansa bo zmielacz troche polecial) Od 500 czy od 1000? czy gdy moj zysk wyniesie 500zl to znaczy ze zrobilem 100 % czy polowe tego ? :) Najprosciej piszac, zysk procentowy liczy mi sie od kwoty 500zl czy od tysiąca zl?

pozdrawiam. :)

Awatar użytkownika
Halflife
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Halflife »

overall pisze:Pytanie. Przykladowo wplacam 500zl, dostaje drugie 500 premii co lacznie daje tysiąc, wiec od ktorej kwoty liczy sie procentowy wynik w rankingu generalnym?(widze ze jest szansa bo zmielacz troche polecial) Od 500 czy od 1000? czy gdy moj zysk wyniesie 500zl to znaczy ze zrobilem 100 % czy polowe tego ? :) Najprosciej piszac, zysk procentowy liczy mi sie od kwoty 500zl czy od tysiąca zl?

pozdrawiam. :)
Od 1000.

Awatar użytkownika
GO4X
Gaduła
Gaduła

overall pisze:Pytanie. Przykladowo wplacam 500zl, dostaje drugie 500 premii co lacznie daje tysiąc, wiec od ktorej kwoty liczy sie procentowy wynik w rankingu generalnym?(widze ze jest szansa bo zmielacz troche polecial) Od 500 czy od 1000? czy gdy moj zysk wyniesie 500zl to znaczy ze zrobilem 100 % czy polowe tego ? Najprosciej piszac, zysk procentowy liczy mi sie od kwoty 500zl czy od tysiąca zl?
W przypadku przedstawionym przez Ciebie stopa jest liczona od 1000zł

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MarioDM »

Widzę, że Tomek się uciszył. Fakt skoro trochę wtopił. Ja też nie mam farta. Moje softy uparcie nie zmierzają w przewidywanym kierunku, a nawet wręcz przeciwnie, a do tego wtopiłem nieco na pozycjach DT. Aktualnie -20% . Nieźle mi idzie :(
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.

Awatar użytkownika
GO4X
Gaduła
Gaduła

Juz jest dostępny komentarz do wczorajszych wyników, a w nim m.in o przyczynach zmiany lidera rankingu.

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

reptile pisze: W którym tygodniu top1 nie zdąży sl ustawić? W przyszłą srodę czy czwartek? Mr. Green
zmielacz -4,7% ..sorki :roll: to jeszcze nie MC :mrgreen:

Ale przemiał.. jeśli na 0 jest 200 osób to ja dziekuje :twisted: :lol:
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MarioDM »

reptile pisze:
Ale przemiał.. jeśli na 0 jest 200 osób to ja dziekuje :twisted: :lol:
Chcesz powiedzieć, że gra tu banda leszczy ? Może i tak. Sam zjechałem na -40%.
Inna sprawa, że ostatnie 3 dni na rynku jest bardzo nerwowe.
A poza tym należy pamiętać, że to jest gra na REAL. Na demo zawsze inaczej to wygląda.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

A kto na FX nie jest leszczem? :lol: :lol: :lol: :lol:
A keidy na Fx nie jest nerwowo? Nawet w święta często cyrki są :lol:
No tak.. na bozie narodzenie jest wzglednie cicho :mrgreen:
MarioDM pisze: A poza tym należy pamiętać, że to jest gra na REAL. Na demo zawsze inaczej to wygląda.
No to spekuluje że pod koniec w tym "nerwowym" okresie max gain to będzie 40% :twisted:

Dodano po 1 minutach:

Najbardziej mnie rozwaala w rankingu tekst: gracz :lol: :lol:
Wygląda,że graczy jest 560 +/- 15 :)
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

Guteks
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Guteks »

a i jest taki gracz o nicku gracz, nerwowo na rynku to na razie stoi z boku...

calkirm rozsadne :lol: :lol:

ODPOWIEDZ