To już jest męczące. Jak koszmarny sen, w którym człowiek przed czymś ucieka i mu nogi miękną, nie może złapać tchu, biec... I budzi się człek z takiego snu cały zlany potem i wcale nie ma ochoty znowu zasypiać, choć już nie bardzo pamięta o co tam chodziło.
Trolololowanie rynku.
Nic nie rozumiem co się dzieje na tym rynku...
To już jest męczące. Jak koszmarny sen, w którym człowiek przed czymś ucieka i mu nogi miękną, nie może złapać tchu, biec... I budzi się człek z takiego snu cały zlany potem i wcale nie ma ochoty znowu zasypiać, choć już nie bardzo pamięta o co tam chodziło.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Stforex głowa do góry
hehe mi ostanio też pozycje na minimum +9p potrafi zamknąć na -5p
postanowiłem ustawić 25p tp a na BE już nie przestawiam bo co przestawiłem to wykosiło i uderzyło minimum w TP
sporym %tem grasz nie lepiej zmniejszyć lota, ja sądzę że jeśli na 0,01 mi będzie dobrze szło to podobnie będzie i przy wyższych stawkach
Powodzenia, byś się szybko dokopał do tych diamentów 
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates
-
Cadermo
A co ma piernik do wiatrak? Mi chodzi o fakt że gdy szukasz systemu nie ma co szaleć jak już znajdziesz i jesteś w stanie nim zarabiać zwiększa się ilość środków na depo to po pierwsze można zwiększyć stawkę by w dalszym stopniu ryzykować % który był na początku a jak już sobie ktoś zda sprawę że jest zajebisty w tym co robi może zwiększyć ryzyko względnie powiększyć depo własnymi większymi środkami.
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
- klonmarcin
- Maniak

Musisz się poważnie zastanowić nad tymStforex pisze:Nic nie rozumiem co się dzieje na tym rynku..

Uploaded with ImageShack.us
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
-
Mr.T
Jak ktoś wie na co go stać i jest jak to nazwałeś zajebisty to większego ryzyka unika jak ognia. ,,małym" lotem też mozna zdziałać wiele,a rynek jest jak pannaDarkey pisze:jak już sobie ktoś zda sprawę że jest zajebisty w tym co robi może zwiększyć ryzyko względnie powiększyć depo własnymi większymi środkami.
grymaśna,że ja pier...le
To nic nie szkodzi że nie wiesz co się dzieje na rynku.klonmarcin pisze:Musisz się poważnie zastanowić nad tymStforex pisze:Nic nie rozumiem co się dzieje na tym rynku..
Nikt tego nie wie dokładnie.
Natomiast większym problemem jest to że sam nie wiesz co zrobisz za 30 minut czy +- 10 pipsów.
Czytając te pojawiające się ostatnio jak grzyby po deszczu tematy o losowości rynku i robiąc własne analizy statystyczne na rożnych danych wyciągnąłem zupełnie inne wnioski od ich autorów.
Owszem rynek trudno nazwać przewidywalnym jednak często większa losowość jest w nas samych.
Mr.T to dopiero w 3 etapie jak już się zdobędzie wystarczającą ilość gotówki czas wyluzować zmniejszyć ryzyko i cieszyć się z tego co się dokonało do tej pory. Mi się tak przynajmniej wydaje po pierwsze się naucz, po drugie zdobądź odpowiednie środki a na końcu 3 czyli luz bo ryzykując nie wiele % jesteś w stanie kosić znaczne ilości na tym etapie to już gotówkiMr.T pisze:Jak ktoś wie na co go stać i jest jak to nazwałeś zajebisty to większego ryzyka unika jak ognia. ,,małym" lotem też mozna zdziałać wiele,a rynek jest jak panna
grymaśna,że ja pier...le