Planuje wynająć/kupić lokal jako biuro ,bo nie lubię siedzieć w domu i pracować.szulczas pisze:bliżsi znajomi zaczna sie zastanawiac po czasie czemu cale dnie przesiadujesz w chalupie
Poza tym niby jak mają o tym wiedzieć ? Mnie nie śledzą całymi dniami

Nadal nie rozumiesz. Mogę Ci dać swoje materiały ,z których się uczyłem i nadal do nich zaglądam. Są to moje materiały ,w których jest jasno punkt po punkcie jak wchodzę w pozycję. Dopracowałem sobie to tak ,by za dużo się nie głowić . Maksymalna prostota.Tylko linie trendu. Każdy głupi by to skumał. Oczywiście pozostaje jeszcze kwestia psychiki ,ale to idzie zrobić przecież. Chodzi o to ,że ja już przetarłem szlaki i znajomym będzie łatwiej jak zapytają o to jak ja gram . O to chodzi.Że ja już mam wypracowaną ,jasną strategię . Teraz tylko podpiąć doje i jechane.szulczas pisze:Boisz sie ze zaczna Ciebie nachodzi zebys ich uczyl itd?? nie ma problemu.... rzuc im na stol kilka ksiazek... powiedz niech zaloza demo... jak dadza rade utrzymac przez 3m-c konto w granicy zero (ale zeby tych transakcji troche natluki) to wtedy mozesz z nimi gadac.
Oczywiście materiałów Ci nie dam ,bo każdy musi sobie sam zapracować.