No i wycieli na BE

chociaż ładnie się zapowiadało, harmonijka zadziałała ale nie był większego wsparcia.
Myślę, że mimo wszystko jest jeszcze szansa na shorta gdyż jesteśmy w ważnym miejscu dodatkowo jest kilka innych czynników na shorta.
Do Zbycha:
Pamiętasz jak zapodawałęś setup CHF/JPY zobacz już dzisiaj lub jutro dojdą do TP można była prawie 400 pestek wyciągnąć, podbnie ładnie cały czas idzie AUD/CHF.
Jednak jak znajdzie się formację głowy i ramion z D1 to widać, żę ma to potencjał, nie jest łatwo to znaleźć ale jak już się znajdzie to można kilkaset pestek wyciągnąć, Wsytarczyłoby na dwa takie się załpać w miesiącu i 600-700 pipsów bez stresu i nic więcej nie trzeba

U mnie najgorzej jest z tym ,ze częśto w tej konsoli na BE mnie wyrzuca a chciałbym na dłuższy ruch się załapać a jest ciężko ale jak widać można było czego przykładem jest CHF/JPY i AUD/CHF.
Dodatkowok wszedłem w EUR/JPY powstałą fajna formacja HT może zaraz wrzucę do HT, stąd uważam, że EUR może lekko opadać zarówno na EUR/GBP jak i EUR/JPY więc z moich analiz wygląda to na lekkie osłabienia EUR ale co zrobią to zobaczymy.