Cel: 35 tys. złotych zysku do końca kwietnia 2012

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.

Czy mi się uda osiągnąć ten główny we wskazanym czasie??

tak :-)
27
29%
nie :-(
67
71%

Liczba głosów: 94

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

Jak wyjdziemy z konsolki to będzie dobry sygnał ..

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Darkey »

Kulatg pisze:powinno sie mu kibicowac
Ja tam bym nie kibicował komuś kto chce popełnić głupstwo. Niech zgadnę Kulatg nigdy w życiu nie grałeś na realnym koncie nie chodzi mi o forex ale całokształt np. GPW. Jeśli się mylę to już się boję o moje zęby, bo szczena mi mocno opadnie.
Kulatg pisze:"Doświadczenie" - Elegancka nazwa wszystkich nieprzyjemności jakie nas spotkały w życiu ...
za każdą jedną taką nieprzyjemność mądry człowiek z czasem dziękuje, bo dzięki temu ma szanse się rozwijać, dorośniesz to zrozumiesz.

Chyba jednak był SL :/
Sorki za offtopa

Kulatg
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Kulatg »

Darkey pisze:Ja tam bym nie kibicował komuś kto chce popełnić głupstwo. Niech zgadnę Kulatg nigdy w życiu nie grałeś na realnym koncie nie chodzi mi o forex ale całokształt np. GPW. Jeśli się mylę to już się boję o moje zęby, bo szczena mi mocno opadnie.
a tu Cie bardzo zdziwie :P o zeby sie nie boj ja bardzo grzeczny jestem :P a gralem i gral na real :) :P

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Kulatg pisze: o zeby sie nie boj
hehe tu chodzi o zdziwienie a nie strach przed tobą co jak co ale do strachliwych nie należę, jeszcze bardziej bym się zdziwił jak byś był już pełnoletni. Gdzie grasz i jak Ci idzie?
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates

Kulatg
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Kulatg »

panie ja to juz po 30 takze spoko :P a co do bania to odebralem to jako strach :P moze zmeczenie juz :P idze calkiem dobrze ja narazie na + :) ale nie robmy of topa kolodze sorki juz koniec :) ja dalej kibicuje Ci :) pozdro

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

to sorki tak to się jeszcze nie pomyliłem :) myślałem że masz z 14-max18 lat. Ja tobie również, koś tam pipsy czy PLN. ~8 lat przewagi wiekowej :oops: to ja się już nie odzywam.

"-Zwykle, gdy grasz w karty po raz pierwszy, wygrywasz. To szczęście początkującego. - Ale dlaczego? - Bo los gorąco pragnie, byś podążał śladem twojej Własnej Legendy." Alchemik
Ostatnio zmieniony 12 sty 2012, 01:46 przez Darkey, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ramaso
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ramaso »

Kulatg pisze:panie ja to juz po 30 takze spoko
tylko gówniarzom wydaje się, że to dużo. Potem człowiek dobija do 30tki i stwierdza, że to nic nie znaczy. Nadal jest gówniarzem :D

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

ramaso pisze:
Kulatg pisze:panie ja to juz po 30 takze spoko
tylko gówniarzom wydaje się, że to dużo. Potem człowiek dobija do 30tki i stwierdza, że to nic nie znaczy. Nadal jest gówniarzem :D
za gówniarza się nie uważam :) za dziecko tak, bo lubię się bawić :D "jaki piękny świat ... gdy się ma 20 pare lat" :D Według mnie 30 lat to straszny wiek trzeba zaczynać poważnie myśleć itp. no ale wszystko wyjdzie w praniu jak dożyje to się przekonam. :) zaraz jakiegoś bana dostanę :/ Jeśli przygląda się temu któryś admin to śmiało można wywalić moje posty w tym temacie.

$aymon
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: $aymon »

No niestety zabrakło zabrakło trochę pipsów. A teraz pewnie pojedzie w dobrą stronę. :roll:
Dalej trzymam kciuki :607:
Mechaniczny trader.

Faworyt
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Faworyt »

eur/usd buy 1.2790
g. 13:34
sl: 1.2770 tp: 1.2810

ODPOWIEDZ