Cel: 35 tys. złotych zysku do końca kwietnia 2012

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.

Czy mi się uda osiągnąć ten główny we wskazanym czasie??

tak :-)
27
29%
nie :-(
67
71%

Liczba głosów: 94

Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

Nieprzeczytany post autor: Wirus »

Wycięło?
Jeszcze niedawno też popełniałem takie błędy ;-) Teraz na pewno nie kupiłbym na oporze. W ogóle, na obecnym etapie, skłaniam się ku temu, że najlepiej działają wsparcia, opory i linie trendu. Na każdym interwale. Czasem fibo no i lampa Cugana ;-)
Spróbuj zainteresować się analizami XTB:
http://www.xtb.pl/strefa-analityczna/puls-rynku?p[1]=1
są bardzo trafne, tylko trzeba je zrozumieć ;-)

Awatar użytkownika
klonmarcin
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: klonmarcin »

Wirus pisze:W ogóle, na obecnym etapie, skłaniam się ku temu, że najlepiej działają wsparcia, opory i linie trendu. Na każdym interwale.
I tyle w temacie :) Niestety każdy aby do tego dojść musi "przerobić" setki jeśli nie tysiące różnych "systemów", które wyglądają jak choinka.

Wirus pisze:Wycięło?
Oczywiście :)

Życzę powodzenia w grze i nie popełniaj jak podstawowych błędów. 8)
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?

https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs

Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...

Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

Nieprzeczytany post autor: Wirus »

klonmarcin pisze:
Wirus pisze:W ogóle, na obecnym etapie, skłaniam się ku temu, że najlepiej działają wsparcia, opory i linie trendu. Na każdym interwale.
I tyle w temacie :) Niestety każdy aby do tego dojść musi "przerobić" setki jeśli nie tysiące różnych "systemów", które wyglądają jak choinka.
Ale uważam też, że to nie jest koniec mojej nauki, wręcz początek ;-) Chciałbym teraz zająć się falami i ich korelacją z S/R. Niewątpliwie, powiązanie istnieje, ale co jest skutkiem a co przyczyną...? :think:

Życzę powodzenia w grze i nie popełniaj jak podstawowych błędów. 8)
Dziękuję, wzajemnie! No może bez dopisku o błędach, bo pewno już nie popełniasz ;-)

Awatar użytkownika
MERLIN
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MERLIN »

Wirus pisze:Spróbuj zainteresować się analizami XTB
moja rada jest taka abyś nie sugerował się prognozami z xtb ,sam mam u nich rachunek i z całą pewnością mogę stwierdzić że ich prognozy nieraz wyglądają tak jakby były pisane po to aby ich klient stracił a nie zyskał,szkoda czasu :wink:

Erykos
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Erykos »

Faworyt: O wiele lepiej by było jakbyś zamieszczał screeny. Nie mów, że to takie trudne. Albo jest dziennik pełnowartościowy, albo nie ma go wcale. To tak jakby pisać pamiętnik i cenzurować go zarazem. Bezsens.

ODPOWIEDZ