Cel: 35 tys. złotych zysku do końca kwietnia 2012
Ja tam bym nie kibicował komuś kto chce popełnić głupstwo. Niech zgadnę Kulatg nigdy w życiu nie grałeś na realnym koncie nie chodzi mi o forex ale całokształt np. GPW. Jeśli się mylę to już się boję o moje zęby, bo szczena mi mocno opadnie.Kulatg pisze:powinno sie mu kibicowac
za każdą jedną taką nieprzyjemność mądry człowiek z czasem dziękuje, bo dzięki temu ma szanse się rozwijać, dorośniesz to zrozumiesz.Kulatg pisze:"Doświadczenie" - Elegancka nazwa wszystkich nieprzyjemności jakie nas spotkały w życiu ...
Chyba jednak był SL

Sorki za offtopa
a tu Cie bardzo zdziwieDarkey pisze:Ja tam bym nie kibicował komuś kto chce popełnić głupstwo. Niech zgadnę Kulatg nigdy w życiu nie grałeś na realnym koncie nie chodzi mi o forex ale całokształt np. GPW. Jeśli się mylę to już się boję o moje zęby, bo szczena mi mocno opadnie.

hehe tu chodzi o zdziwienie a nie strach przed tobą co jak co ale do strachliwych nie należę, jeszcze bardziej bym się zdziwił jak byś był już pełnoletni. Gdzie grasz i jak Ci idzie?Kulatg pisze: o zeby sie nie boj
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates
to sorki tak to się jeszcze nie pomyliłem
myślałem że masz z 14-max18 lat. Ja tobie również, koś tam pipsy czy PLN. ~8 lat przewagi wiekowej
to ja się już nie odzywam.
"-Zwykle, gdy grasz w karty po raz pierwszy, wygrywasz. To szczęście początkującego. - Ale dlaczego? - Bo los gorąco pragnie, byś podążał śladem twojej Własnej Legendy." Alchemik

"-Zwykle, gdy grasz w karty po raz pierwszy, wygrywasz. To szczęście początkującego. - Ale dlaczego? - Bo los gorąco pragnie, byś podążał śladem twojej Własnej Legendy." Alchemik
Ostatnio zmieniony 12 sty 2012, 01:46 przez Darkey, łącznie zmieniany 1 raz.
za gówniarza się nie uważamramaso pisze:tylko gówniarzom wydaje się, że to dużo. Potem człowiek dobija do 30tki i stwierdza, że to nic nie znaczy. Nadal jest gówniarzemKulatg pisze:panie ja to juz po 30 takze spoko