Tak spread się zwiększa do kilkudziesięciu pipsów.adi1711 pisze:Ale czy to możliwe ze spread aż tak się rozszerzył na 4 godziny przed zamknięciem giełdy ? Wydaję się to troche "śmieszne"
FXsalt , www.fxsalt.com
Moim zdaniem pozycja zamknięta jak najbardziej prawidłowo i nie podlega reklamacji.
Spread na egzotykach lubi szaleć, zwłaszcza w piątek wieczorem.
80 pipsów spreadu to nic nadzwyczajnego jak na taką godzinę dla par z PLN w dodatku w piątek.
Moja rada, nie graj w tych godzinach, tylko w godzinach jak polska giełda funkcjonuje.
A najlepiej odpuść egzotyki.
Spread na egzotykach lubi szaleć, zwłaszcza w piątek wieczorem.
80 pipsów spreadu to nic nadzwyczajnego jak na taką godzinę dla par z PLN w dodatku w piątek.
Moja rada, nie graj w tych godzinach, tylko w godzinach jak polska giełda funkcjonuje.
A najlepiej odpuść egzotyki.
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein
Albert Einstein
to juz poprawione teraz mam 8 dziennych w tygodniuMajorGC pisze:.... Dzienna u greg811 potrafi sie zamykac w ciagu doby 2-3x.

pierwsza zamyka sie o 0:00 GMT w niedziele i kolejne trwaja kazdego dnia do 0:00GMT
troche jeszcze te rozjazdy denerwuja przy otwarciu Sydnedy (ale sa juz mniejsze) i musze restartować platforme bo nie moge złożyć zlecenia
- freshman89
- Gaduła
W oknie historii zlecen wcisnij prawym przyciskiem myszy i daj all history, juz powinienes miec wszystko.freshman89 pisze:Wam tez nie wyswietla sie historia w mt4? gralem na demie i myslalem, ze jakis blad ale dzis odpalam real i tez nie pokazuje w zakladce historia rachunku ostatnich zlecen zamknietych.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway
- freshman89
- Gaduła
Witam
Napiszcie proszę jak 3-latkowi co i jak wpisywać, by się zalogować na konto Live. Co i gdzie klikać, bo broker FXSALT choć odpisuje na pytania mail'owe, to mam wrażenie, że robi to zbyt prosto. Przytoczę kilka treści z ich mail'i:
"Pana numer MT4 to ********* i jest to login do platformy MT4. Jeśli
wybór FXSalt Live nie przynosi efektu, prosimy manualnie wpisać
następujący adres serwera: mtpro02.primexm.com:443 Prosimy również
upewnić się że hasło wpisywanie jest poprawnie przy zachowaniu
WIELKICH LITER tak jak w e mailu otrzymanym od nas."
W którym miejscu wpisać manualnie adres serwera i czy na pewno bez literek www..
Zaznaczę, że obsługuję komputer od skromnie mówiąc kilkunastu lat i wyprawiałem już różne wygibasy, ale tu wysiadam.
Okazało się, że w moim haśle występował polski znak diakrytyczny. Broker zmienił go i działa.
Napiszcie proszę jak 3-latkowi co i jak wpisywać, by się zalogować na konto Live. Co i gdzie klikać, bo broker FXSALT choć odpisuje na pytania mail'owe, to mam wrażenie, że robi to zbyt prosto. Przytoczę kilka treści z ich mail'i:
"Pana numer MT4 to ********* i jest to login do platformy MT4. Jeśli
wybór FXSalt Live nie przynosi efektu, prosimy manualnie wpisać
następujący adres serwera: mtpro02.primexm.com:443 Prosimy również
upewnić się że hasło wpisywanie jest poprawnie przy zachowaniu
WIELKICH LITER tak jak w e mailu otrzymanym od nas."
W którym miejscu wpisać manualnie adres serwera i czy na pewno bez literek www..
Zaznaczę, że obsługuję komputer od skromnie mówiąc kilkunastu lat i wyprawiałem już różne wygibasy, ale tu wysiadam.
Okazało się, że w moim haśle występował polski znak diakrytyczny. Broker zmienił go i działa.
Ostatnio zmieniony 30 lis 2011, 06:27 przez radasss, łącznie zmieniany 2 razy.
Na edku mamy czały czas spread niedodatni tj. <=0. Ciekawe dlaczego nie pozwalają składać zleceń na ujemnym? Czyżby jakiś konflikt interesów?
Dodano po 19 godzinach 36 minutach:
Komentarz tej transakcji wystarczająco potwierdza z jakiego oprogramowania korzysta ten broker.
Dodano po 19 godzinach 36 minutach:
Komentarz tej transakcji wystarczająco potwierdza z jakiego oprogramowania korzysta ten broker.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.