No ja wczoraj ucierpiałem na tym jednym bad ticku,
Tym dali odpowiedż że nie są ECN,mało tego nie są nawet STP///Scoobi pisze:moj stan konta zostal przywrocony do stanu przed bad tickiem.
ale potencjalnych zyskow nikt nie zwroci...
Pozdrawiam.
No ja wczoraj ucierpiałem na tym jednym bad ticku,
Tym dali odpowiedż że nie są ECN,mało tego nie są nawet STP///Scoobi pisze:moj stan konta zostal przywrocony do stanu przed bad tickiem.
ale potencjalnych zyskow nikt nie zwroci...
a jak regularny tick to lap mniejsze kwoty, grajac mniejszym wolumenem,moze sie nie zorientuja w czas, tym bardziej jesli maja ograniczony czas na reklamacjeugangu pisze: Kiedy mialem inna sytuacje... na badticku w AM zarobilem fajna kwote (kilka kilo)... no ale zabrali mi nastepnego dnia
czy czesto to sie zdarza na FXSalt ?During times of extreme volatility and low liquidity, such as important economic news releases, prices fluctuate extremely rapidly. The “Off quotes” message means that by the time your order reached the server, the price had already changed and therefore, could not be honored.
zmien brokera, moze w tej sytuacji u innego transakcja wejdzie, jesli nie to znaczy ze sie nie da, i probujesz zrobic cos niemozliwegoczy da sie temu jakos przeciwdzialac ?