FXsalt , www.fxsalt.com
Ja, oba mam, z nowego przestalem korzystac. Ciagle problemy, rozjazdy spreadow i zlecenia jakos gorzej wchodzily mimo ze na poczatku dzialalo w miare ok. Pozniej bylo coraz gorzej.psV pisze:Czy ktoś porównywał konta real starego vs nowego typu? Warto dokonać migracji?
Na starym koncie bawie sie po dzis dzien i raczej sie nie bede pozbywal tego konta, chyba ze zaczna sie jakies jaja. Tak jak dzisiaj byla prawie pol godzinna zwiecha platformy.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway
"Stare ale jare" jak to się mówiMajorGC pisze:Na starym koncie bawie sie po dzis dzien i raczej sie nie bede pozbywal tego konta, chyba ze zaczna sie jakies jaja. Tak jak dzisiaj byla prawie pol godzinna zwiecha platformy.

W ciągu pół roku zauważyłem pierwszy taki incydent z tą przerwą... co dziwne nabrałem przez to większego zaufania do nich

Improwizuje, gram na przypał, nie zastanawiam się... Zwykle podejmuję błędne decyzję. Gram już tak 10lat i nadal żyję.
http://www.forexfactory.com/maserati
http://www.forexfactory.com/maserati
- jamesfisher
- Pasjonat
Starają się w końcu o licencję. Cytat z ich stronki:
"FXSALT jest w trakcie pozyskiwania licencji finansowej BVI. Ustanowiło więc kuratorem firmę Primus, licencjonowaną przez FSC (Financial Services Commission), jako zabezpieczenie i ochronę dla środków pieniężnych u posiadaczy rachunków rzeczywistych. Państwa środki pieniężne będą deponowane jako fundusze wydzielone na rachunku osobistym, kontrolowanym przez Korporację Turnstone. Poprawność rachunków rzeczywistych bada renomowana instytucja z sektora rachunkowości finansowej - Ernst & Young."
Co to jest te ich " Autoryzacja klienta" ?

"FXSALT jest w trakcie pozyskiwania licencji finansowej BVI. Ustanowiło więc kuratorem firmę Primus, licencjonowaną przez FSC (Financial Services Commission), jako zabezpieczenie i ochronę dla środków pieniężnych u posiadaczy rachunków rzeczywistych. Państwa środki pieniężne będą deponowane jako fundusze wydzielone na rachunku osobistym, kontrolowanym przez Korporację Turnstone. Poprawność rachunków rzeczywistych bada renomowana instytucja z sektora rachunkowości finansowej - Ernst & Young."
Co to jest te ich " Autoryzacja klienta" ?

Tak, tutaj wprowadzasz swoj login i haslo ktore sam zakladasz i z poziomu bezpiecznej strony mozesz w prosty sposob zarzadzac swoim depozytem, czyli wplaty, wyplaty i przelewy pieniedzy miedzy kontami MT4 itp.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway