FXsalt , www.fxsalt.com

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
kam16
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: kam16 »

No to mamy juz CFD na indeksy i za parę dni dojdą metale i surowce :) Plus dodatkowa płynność największych banków na wall street! Czego chcieć więcej =)

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MajorGC »

psV pisze:Czy ktoś porównywał konta real starego vs nowego typu? Warto dokonać migracji?
Ja, oba mam, z nowego przestalem korzystac. Ciagle problemy, rozjazdy spreadow i zlecenia jakos gorzej wchodzily mimo ze na poczatku dzialalo w miare ok. Pozniej bylo coraz gorzej.

Na starym koncie bawie sie po dzis dzien i raczej sie nie bede pozbywal tego konta, chyba ze zaczna sie jakies jaja. Tak jak dzisiaj byla prawie pol godzinna zwiecha platformy.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

Awatar użytkownika
maserati
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: maserati »

MajorGC pisze:Na starym koncie bawie sie po dzis dzien i raczej sie nie bede pozbywal tego konta, chyba ze zaczna sie jakies jaja. Tak jak dzisiaj byla prawie pol godzinna zwiecha platformy.
"Stare ale jare" jak to się mówi :)

W ciągu pół roku zauważyłem pierwszy taki incydent z tą przerwą... co dziwne nabrałem przez to większego zaufania do nich :roll: Sam też byłem wkurzony MajorGC przez moment bo wtedy Edek dochodził do 1.3948 chyba i czekałem aby zapodać dobrego shorta a tu trach i wisi... Po Twojej namowie zadzwoniłem i ku zdziwieniu nic o tym nie wiedział koleś z obsługi bo byłem pierwszy który to zgłosił :shock: a mineło jakieś 15-20 min ... pomyślalem, że może tylko my gramy u tego Broka sami :wink: Najlepszy motyw był taki kiedy po naprawieniu problemu zadzwonił do mnie z obsługi technicznej aby zapytać się czy wszystko jest w porządku i czy przez ten problem nie poniosłem straty i czy chce coś zgłosić do reklamacji to od razu się tym zajmą. Jak dla mnie miły incydent ale mam nadzieje, że ostatni :) I tak nie ma co narzekać w porównaniu z innymi :wink:
Improwizuje, gram na przypał, nie zastanawiam się... Zwykle podejmuję błędne decyzję. Gram już tak 10lat i nadal żyję.
http://www.forexfactory.com/maserati

Awatar użytkownika
jamesfisher
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jamesfisher »

Starają się w końcu o licencję. Cytat z ich stronki:
"FXSALT jest w trakcie pozyskiwania licencji finansowej BVI. Ustanowiło więc kuratorem firmę Primus, licencjonowaną przez FSC (Financial Services Commission), jako zabezpieczenie i ochronę dla środków pieniężnych u posiadaczy rachunków rzeczywistych. Państwa środki pieniężne będą deponowane jako fundusze wydzielone na rachunku osobistym, kontrolowanym przez Korporację Turnstone. Poprawność rachunków rzeczywistych bada renomowana instytucja z sektora rachunkowości finansowej - Ernst & Young."

Co to jest te ich " Autoryzacja klienta" ?
Obrazek

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MajorGC »

jamesfisher pisze: Co to jest te ich " Autoryzacja klienta" ?
Obrazek
Tak, tutaj wprowadzasz swoj login i haslo ktore sam zakladasz i z poziomu bezpiecznej strony mozesz w prosty sposob zarzadzac swoim depozytem, czyli wplaty, wyplaty i przelewy pieniedzy miedzy kontami MT4 itp.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

Awatar użytkownika
greg811
Gaduła
Gaduła

Edek M1

Nieprzeczytany post autor: greg811 »

MajorGC pisze:Pozniej bylo coraz gorzej.
i nie zapowiada sie by bylo lepiej....
i kilka minut później...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Cancer0s
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Cancer0s »

Generalnie jeszcze nie miałem pozycji przy takim ticku aczkolwiek...to są naprawdę jakieś jaja...gram na FxSalt tylko wtedy jak muszę... Przy takich tickach SL wchodzi pewnie jak masło...a TP nie ;)
Zapraszam na moją nową stronę -> klik w "WWW". Codzienne analizy i komentarze.

ugangu
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ugangu »

No ja wczoraj ucierpiałem na tym jednym bad ticku, zlozylem reklamacje ale wlasnie przed 2 minutami odzyskalem kase - moj stan konta zostal przywrocony do stanu przed bad tickiem.

Awatar użytkownika
Scoobi
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Scoobi »

moj stan konta zostal przywrocony do stanu przed bad tickiem.
ale potencjalnych zyskow nikt nie zwroci...
zyskowne powinni przywracac(tak jak byly otworzone) a stratne dopiero przywracac stan konta do tego przed tickiem
tak aby bylo z korzyscia klientowi skoro bad ticki to ich wina

ugangu
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ugangu »

Nie no az tak dobrze to jednak nie ma :D ale wazne ze zwracaja kase.

Kiedy mialem inna sytuacje... na badticku w AM zarobilem fajna kwote (kilka kilo)... no ale zabrali mi nastepnego dnia :(

ODPOWIEDZ