Plus dodatkowa płynność największych banków na wall street! Czego chcieć więcej =)
 Plus dodatkowa płynność największych banków na wall street! Czego chcieć więcej =)FXsalt , www.fxsalt.com
Ja, oba mam, z nowego przestalem korzystac. Ciagle problemy, rozjazdy spreadow i zlecenia jakos gorzej wchodzily mimo ze na poczatku dzialalo w miare ok. Pozniej bylo coraz gorzej.psV pisze:Czy ktoś porównywał konta real starego vs nowego typu? Warto dokonać migracji?
Na starym koncie bawie sie po dzis dzien i raczej sie nie bede pozbywal tego konta, chyba ze zaczna sie jakies jaja. Tak jak dzisiaj byla prawie pol godzinna zwiecha platformy.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway
						"Stare ale jare" jak to się mówiMajorGC pisze:Na starym koncie bawie sie po dzis dzien i raczej sie nie bede pozbywal tego konta, chyba ze zaczna sie jakies jaja. Tak jak dzisiaj byla prawie pol godzinna zwiecha platformy.

W ciągu pół roku zauważyłem pierwszy taki incydent z tą przerwą... co dziwne nabrałem przez to większego zaufania do nich
 Sam też byłem wkurzony MajorGC przez moment bo wtedy Edek dochodził do 1.3948 chyba i czekałem aby zapodać dobrego shorta a tu trach i wisi... Po Twojej namowie zadzwoniłem i ku zdziwieniu nic o tym nie wiedział koleś z obsługi bo byłem pierwszy który to zgłosił
  Sam też byłem wkurzony MajorGC przez moment bo wtedy Edek dochodził do 1.3948 chyba i czekałem aby zapodać dobrego shorta a tu trach i wisi... Po Twojej namowie zadzwoniłem i ku zdziwieniu nic o tym nie wiedział koleś z obsługi bo byłem pierwszy który to zgłosił   a mineło jakieś 15-20 min ... pomyślalem, że może tylko my gramy u tego Broka sami
  a mineło jakieś 15-20 min ... pomyślalem, że może tylko my gramy u tego Broka sami   Najlepszy motyw był taki kiedy po naprawieniu problemu zadzwonił do mnie z obsługi technicznej aby zapytać się czy wszystko jest w porządku i czy przez ten problem nie poniosłem straty i czy chce coś zgłosić do reklamacji to od razu się tym zajmą. Jak dla mnie miły incydent ale mam nadzieje, że ostatni
 Najlepszy motyw był taki kiedy po naprawieniu problemu zadzwonił do mnie z obsługi technicznej aby zapytać się czy wszystko jest w porządku i czy przez ten problem nie poniosłem straty i czy chce coś zgłosić do reklamacji to od razu się tym zajmą. Jak dla mnie miły incydent ale mam nadzieje, że ostatni   I tak nie ma co narzekać w porównaniu z innymi
  I tak nie ma co narzekać w porównaniu z innymi 
Improwizuje, gram na przypał, nie zastanawiam się... Zwykle podejmuję błędne decyzję. Gram już tak 10lat i nadal żyję.
http://www.forexfactory.com/maserati
						http://www.forexfactory.com/maserati
- jamesfisher
- Pasjonat 
Starają się w końcu o licencję. Cytat z ich stronki:
"FXSALT jest w trakcie pozyskiwania licencji finansowej BVI. Ustanowiło więc kuratorem firmę Primus, licencjonowaną przez FSC (Financial Services Commission), jako zabezpieczenie i ochronę dla środków pieniężnych u posiadaczy rachunków rzeczywistych. Państwa środki pieniężne będą deponowane jako fundusze wydzielone na rachunku osobistym, kontrolowanym przez Korporację Turnstone. Poprawność rachunków rzeczywistych bada renomowana instytucja z sektora rachunkowości finansowej - Ernst & Young."
Co to jest te ich " Autoryzacja klienta" ?

"FXSALT jest w trakcie pozyskiwania licencji finansowej BVI. Ustanowiło więc kuratorem firmę Primus, licencjonowaną przez FSC (Financial Services Commission), jako zabezpieczenie i ochronę dla środków pieniężnych u posiadaczy rachunków rzeczywistych. Państwa środki pieniężne będą deponowane jako fundusze wydzielone na rachunku osobistym, kontrolowanym przez Korporację Turnstone. Poprawność rachunków rzeczywistych bada renomowana instytucja z sektora rachunkowości finansowej - Ernst & Young."
Co to jest te ich " Autoryzacja klienta" ?

Tak, tutaj wprowadzasz swoj login i haslo ktore sam zakladasz i z poziomu bezpiecznej strony mozesz w prosty sposob zarzadzac swoim depozytem, czyli wplaty, wyplaty i przelewy pieniedzy miedzy kontami MT4 itp.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

klik w "WWW". Codzienne analizy i komentarze.
 klik w "WWW". Codzienne analizy i komentarze.
 ale wazne ze zwracaja kase.
 ale wazne ze zwracaja kase.