FXsalt , www.fxsalt.com
Wyglada jakby przeniesli na nowe servery tylko czesc kont...Tych z nowej puli, bo stare konto u mnie dziala tak samo jak dzialalo.
Pytanie, czy jesli przeniesli go na NY server to czy hedge bedzie zabroniony?
Pytanie, czy jesli przeniesli go na NY server to czy hedge bedzie zabroniony?
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway
Mi na razie w ogóle nie działa nie wiem jak innym...miałem to dosłownie przez 3min. a potem jakiś błąd przy logowaniu...
oczywiście ich helpdesk działa tragicznie...jeśli chodzi o czas. Dla mnie to są jakieś jaja ...
nie polecam
oczywiście ich helpdesk działa tragicznie...jeśli chodzi o czas. Dla mnie to są jakieś jaja ...
nie polecam
Zapraszam na moją nową stronę
klik w "WWW". Codzienne analizy i komentarze.

-
- Gaduła
EDEK m5
gdyby ktos rozwazal otwarcie konta u brokera to zobaczcie jakie ruchy wystepuja, tylko w FX SALT(nowe konta)
40 pispow w minute, tego nie znajdziez nigdzie tylko w fx salt
40 pispow w minute, tego nie znajdziez nigdzie tylko w fx salt

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Odnośnie tego ruchu, to chyba wtedy robili coś z podpinaniem dostawcy płynności. Byłem wtedy przy kompie i przez przynajmniej kilkanaście minut przed tym bad tickiem spready na niemal wszystkich instrumentach cały czas były ZEROWE, więc wątpie żeby broker celowo manipulował.greg811 pisze:gdyby ktos rozwazal otwarcie konta u brokera to zobaczcie jakie ruchy wystepuja, tylko w FX SALT(nowe konta)
40 pispow w minute, tego nie znajdziez nigdzie tylko w fx salt n