FXsalt , www.fxsalt.com

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
kowal00
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kowal00 »

Moja przygoda z fxsalt juz sie zakonczyla. Trwala tylko tydzien ale po ciaglych poslizgach i ewidentnym graniu w ch... mam ich dosyc. Wybralem ich ze wzgledu na szybka egzekucje i ciasne spready niestety rzeczywistosc okazala sie zupelnie inna... :x

Awatar użytkownika
freshman89
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: freshman89 »

mozna po prostu zerwac umowe z fxsalt bez zadnych konsekwencji ? mam tam 1000zl ale ostatnio otwieram pozycje rano patrze a ich w ogole nie ma nigdzie, nawet w historii !!

Yankee
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Yankee »

A po co chcesz zrywac umowe?
Wyplacasz kase i tyle...

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MajorGC »

Z tego wszystkiego co piszecie to az czasem trudno mi uwierzyc ze sie Wam to stalo.
Odpukac, ale jak narazie oprocz duzych spreadow i poslizgod na max 1-3 pipsy nie mialem takich jazd jak wy piszecie.

Ja im daje jeszcze 2 miechy czasu, jesli nic sie nie zmieni z dostawcami, to szukam innego brokera. Bylo u nich dobrze i mam nadzieje ze to chwilowe.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

kowal00
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kowal00 »

MajorGC pisze:Ja im daje jeszcze 2 miechy czasu, jesli nic sie nie zmieni z dostawcami, to szukam innego brokera.
Masz cierpliwosc ... :wink: Powodzenia

trader0002
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: trader0002 »

Ma cierpliwość albo kasę z tego, jeśli nie są regulowani nigdzie to samo z siebie mówi ze to przekręt. Od maja jak pamiętam już mieli mieć licencje i nagle wszystko jakoś wyparowało mamy wrzesień prawie październik ale jakoś dalej nic nie maja... podejrzane

MURUROA
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: MURUROA »

Otrzymałem od nich zwrot części kwoty z poślizgów, które ostatnio mieli. Znalazłem w historii że mam pare innych poślizgów przy SL, napisalem znowu do supportu i zero odpowiedzi - zwykła olewka klienta.

Nie wiem jeszcze jak sprawdzić historię poprzednich zleceń bo znikła jest od 01.09 i brakuje jednego zlecenia z poślizgiem, które to reklamowałem.

Rezygnuje z ich usług

Co polecacie dukas ?? Wolę więcej placić za prowizje niż sprawdzać coś co powinno działać
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2011, 17:18 przez MURUROA, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
pawel2907
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: pawel2907 »

po co kopiujesz i wklejasz swoje własne odpowiedzi ?
Miej nadzieję na najlepsze, ale zawsze bądź gotów na najgorsze.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

MURUROA pisze:Nie weim jeszcze jak sprawdzić historię poprzednich zleceń bo znikła jest od 01.09 i brakuje jednego zlecenia z poślizgiem, które to reklamowałem.
Całkiem zniknęły z historii? Kliknij prawym na okno w historii i wybierz "cały okres".
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

MURUROA
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: MURUROA »

Ok znalazłem te zlecenia po naciśnięciu całego okresu-thx

Czekam jeszcze na reklamację te 21 dni i później co mam zrobić zamknąć u nich konto - mam tam pare USD ??

Samo się zdeaktywuje ? Żeby po jakimś czasie nie okazło się że będę miał minus.

ODPOWIEDZ