FXsalt , www.fxsalt.com
- freshman89
- Gaduła
Z tego wszystkiego co piszecie to az czasem trudno mi uwierzyc ze sie Wam to stalo.
Odpukac, ale jak narazie oprocz duzych spreadow i poslizgod na max 1-3 pipsy nie mialem takich jazd jak wy piszecie.
Ja im daje jeszcze 2 miechy czasu, jesli nic sie nie zmieni z dostawcami, to szukam innego brokera. Bylo u nich dobrze i mam nadzieje ze to chwilowe.
Odpukac, ale jak narazie oprocz duzych spreadow i poslizgod na max 1-3 pipsy nie mialem takich jazd jak wy piszecie.
Ja im daje jeszcze 2 miechy czasu, jesli nic sie nie zmieni z dostawcami, to szukam innego brokera. Bylo u nich dobrze i mam nadzieje ze to chwilowe.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway
-
- Gaduła
Otrzymałem od nich zwrot części kwoty z poślizgów, które ostatnio mieli. Znalazłem w historii że mam pare innych poślizgów przy SL, napisalem znowu do supportu i zero odpowiedzi - zwykła olewka klienta.
Nie wiem jeszcze jak sprawdzić historię poprzednich zleceń bo znikła jest od 01.09 i brakuje jednego zlecenia z poślizgiem, które to reklamowałem.
Rezygnuje z ich usług
Co polecacie dukas ?? Wolę więcej placić za prowizje niż sprawdzać coś co powinno działać
Nie wiem jeszcze jak sprawdzić historię poprzednich zleceń bo znikła jest od 01.09 i brakuje jednego zlecenia z poślizgiem, które to reklamowałem.
Rezygnuje z ich usług
Co polecacie dukas ?? Wolę więcej placić za prowizje niż sprawdzać coś co powinno działać
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2011, 17:18 przez MURUROA, łącznie zmieniany 1 raz.
Całkiem zniknęły z historii? Kliknij prawym na okno w historii i wybierz "cały okres".MURUROA pisze:Nie weim jeszcze jak sprawdzić historię poprzednich zleceń bo znikła jest od 01.09 i brakuje jednego zlecenia z poślizgiem, które to reklamowałem.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu