Miałem taki komentarz u baaaardzo wielu brokerów i wcale nie oznacza, że stosują VD. Z resztą ktoś tu gdzieś wrzucił filmik, gdzie widać jak taką opcję ma sam Manager MT4.psV pisze:Zresztą raposo, skoro to [sl/gap] jest takie niewinne, to dlaczego broker się wstydzi i wymazuje to z historii?
FXsalt , www.fxsalt.com
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
tak powinno być 10$Vilde pisze:
Chyba trochę przesadziłeś z tą prowizją... jedno zero za dużo.
Tu orientacji jakie są prowizje max
http://www.100forexbrokers.com/stp-ecn-brokers
Pieniądze rosną na drzewie cierpliwości.
Witam.
A teraz przeproś i powiedz jak bardzo Ci przykro
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Nie byłbym taki pewny Raposo: http://www.forexfactory.com/showthread. ... ost5231079raposo pisze:Miałem taki komentarz u baaaardzo wielu brokerów i wcale nie oznacza, że stosują VD. Z resztą ktoś tu gdzieś wrzucił filmik, gdzie widać jak taką opcję ma sam Manager MT4.psV pisze:Zresztą raposo, skoro to [sl/gap] jest takie niewinne, to dlaczego broker się wstydzi i wymazuje to z historii?
A teraz przeproś i powiedz jak bardzo Ci przykro

Pozdrawiam
Karol Marchewka
Ok, ale czy sam Manager MT4 nie ma możliwości dodawania komentarzy do pozycji? Ma.
Inaczej wychodzi na to, że wszyscy brokerzy STP (przynajmniej Ci bardziej znani) stosują VD, bo tam też dostawałem takie komentarze.
Cóż... Mi to nawet na rękę...
Inaczej wychodzi na to, że wszyscy brokerzy STP (przynajmniej Ci bardziej znani) stosują VD, bo tam też dostawałem takie komentarze.
Cóż... Mi to nawet na rękę...

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Witam.
MT4 nadaje się do zapoznania z Forexem. Ale jeżeli ktoś chce tradować większym kapitałem to powinien unikać brokerów MT4.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
No i właśnie doszliśmy do konkluzji, a wniosek z tego jest prosty - jeżeli szanujesz swoje pieniądze, to nie zakładaj konta u brokera MT4raposo pisze:Inaczej wychodzi na to, że wszyscy brokerzy STP (przynajmniej Ci bardziej znani) stosują VD, bo tam też dostawałem takie komentarze.
MT4 nadaje się do zapoznania z Forexem. Ale jeżeli ktoś chce tradować większym kapitałem to powinien unikać brokerów MT4.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Vindykator wszyscy brokerzy STP pisza ze sa ECN. Taki tani chwyt marketingowy. Ostatnio duzo sie mowi o tym ze MM jest be, wiec teraz kazdy chce ECN, a tacy brokerzy wychodza na przeciw klientom i daja im to co chca 

"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway