u mnie to teraz tak wygląda , nie mogę zawrzeć transakcji konto wyczyszczone przez brokera, kasę broker wytransferował na inne konto, dodatkowo pozamykał mi wszystkie otwarte zlecenia, unieruchomił mój system transakcyjny,.
Oczywiście wszystko bez mojej wiedzy i zgody.l
FXsalt , www.fxsalt.com
Nie znam tego brokera, ale jak czytam, że w obronie brokera stają uzytkownicy mający ponizej 40 postów to ... sami wiecie co myslę.
NiceFox
Kontaktowałeś się telefonicznie z brokerem ? Opisz w szczególach swoje postępowanie i kontakty z brokerem oraz jaką Ci dali odpowiedź.
NiceFox
Kontaktowałeś się telefonicznie z brokerem ? Opisz w szczególach swoje postępowanie i kontakty z brokerem oraz jaką Ci dali odpowiedź.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
kam16 tak, ja mam skonfigurowane i chodzi. Zrobilem to wedlug tych instrukcji: http://www.myfxbook.com/help/metatrader-wizard
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway
z wczoraj:
Broker wyjaśnił że:
- wszystko jest zgodne z regulaminem z www.fxsalt.com pkt2.2, pkt7
(mają możliwość zamknięcia pozycji w każdej chwili wg własnego uznania)
- nie ma możliwości podłączenia do serwera mtpro01... (byłem ostatnią osobą na tym serwerze, serwer zlikwidowany)
- wysłali informacje pocztą elektroniczną o likwidacji konta.
Z mojej strony :
22 grudnia
- Broker bez mojej wiedzy i zgody manipulował transakcjami likwidując pozycje ( brak właściwych komentarzy w historii)
- Broker bez mojej wiedzy i zgody wytransferował środki z konta.
- Broker bez mojej wiedzy i zgody zablokował robota ( automatyczny system transakcyjny)
Po kilku dniach
- Broker wyłączył konto i zablokował dostęp do historii transakcji ( komentarz invalid account , wygląda na to że serwer mtpro01 śmiga nadal)
Broker wyjaśnił że:
- wszystko jest zgodne z regulaminem z www.fxsalt.com pkt2.2, pkt7
(mają możliwość zamknięcia pozycji w każdej chwili wg własnego uznania)
- nie ma możliwości podłączenia do serwera mtpro01... (byłem ostatnią osobą na tym serwerze, serwer zlikwidowany)
- wysłali informacje pocztą elektroniczną o likwidacji konta.
Z mojej strony :
22 grudnia
- Broker bez mojej wiedzy i zgody manipulował transakcjami likwidując pozycje ( brak właściwych komentarzy w historii)
- Broker bez mojej wiedzy i zgody wytransferował środki z konta.
- Broker bez mojej wiedzy i zgody zablokował robota ( automatyczny system transakcyjny)
Po kilku dniach
- Broker wyłączył konto i zablokował dostęp do historii transakcji ( komentarz invalid account , wygląda na to że serwer mtpro01 śmiga nadal)
Pieniądze rosną na drzewie cierpliwości.
komunikat oznacza, że próbujesz się zalogować na rachunek którego nie ma, więc server może jeszcze dostarczać datafeed ale nie utrzymuje już kont klientów.NiceFox pisze:komentarz invalid account , wygląda na to że serwer mtpro01 śmiga nadal
Cała sytuacja jest rzeczywiście dziwna. A ten mail od nich nie wylądował Ci gdzieś w spamie ? Bo zakładam, że przed całą akcją wysłali Ci maila ?