FXsalt , www.fxsalt.com

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
astra
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: astra »

Praktycznie żaden broker nie gwarantuje SL w luce cenowej (prócz chyba AM i Saxo). To jest normalne zachowanie brokera i niestety reklamacja raczej nic nie da.

biki
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: biki »

Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź.

Artus
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Artus »

Szukam obecnie brokera i przeglądając forum skusiłem się aby zadzwonić do FxSalt i popytać o wszystkie formalności itd. Dowiedziałem się, że rusza właśnie oferta promocyjna i będzie można otrzymać bony podarunkowe za wykonany obrót. Oferta jest podobno zamieszczona na Facebooku ale ja nie mogę znaleźć ich profilu czy może ktoś mógłby podrzucić linka??

Ahmed
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Ahmed »

Witam, ja też od dłuższego czasu zastanawiam się nad zmianą brokera i w zasadzie FXSalt by mi pasował niestety co chwilę pojawiają się komentarze że są problemy, że kasa zginęła itp :( I nie wiem już co mam myśleć
Cenka opada

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MajorGC »

Ahmed jak narazie nie naruszyli u mnie zaufania. Mysle ze takie sytuacje sa sporadyczne. Z wplata kasy do nich wcale bym sie nie obawial.

Byc moze tez ostatnio proboja poprawic swoj serwis, bo co jakis czas widac u nich drobne zmiany.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

Artus
Bywalec
Bywalec

Ja się zupełnie nie znam na ocenie platform ponieważ jestem w tej kwestii zielony(nie grałem dotychczas na rachunkach rzeczywistych). Jednak zawsze jakiś grosik może wpadnie z ich promocji. Znalazłem już linka do ich Facebooka:
http://www.facebook.com/pages/FXSALTpl/136604549780456
Jakiś podarek na święta się może uda wyciągnąć ;)

adi1711
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: adi1711 »

Witam. Dzisiaj otworzyłem pozycje krótką po cenie 3.27257 na usd/pln o godzinie 17:42 wrzucając ( o dziwo ) bardzo dużego SL na 3.28099 i zostawiłem pozycje samą dla siebie to miała być pozycja długoterminowa dla mnie. Sprawdziłem sytuacje na swoim koncie jak wróciłem ale było to już po zamknięciu giełdy . Zdziwiłem się gdy o godzinie 18:05 pozycja została zamknięta poprzez SL chociaż cena o tej godzinie na wykresie była zupełnie inna a mianowicie 3.27663 czyli pozycja nie powinna zostać zamknięta. Czy z takim czymś mogę się reklamować u Fxsalt ? czy to może spread baaaaardzo mocno sie rozszerzył ? Proszę o jakieś porady jak mogę się zachować bo gdyby nie to zamknięcie przez SL pozycja była by dla mnie na + a tak wyszedłem na gruby --- .

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

adi1711 pisze: Zdziwiłem się gdy o godzinie 18:05 pozycja została zamknięta poprzez SL chociaż cena o tej godzinie na wykresie była zupełnie inna a mianowicie 3.27663 czyli pozycja nie powinna zostać zamknięta. Czy z takim czymś mogę się reklamować u Fxsalt ? czy to może spread baaaaardzo mocno sie rozszerzył ? Proszę o jakieś porady jak mogę się zachować bo gdyby nie to zamknięcie przez SL pozycja była by dla mnie na + a tak wyszedłem na gruby --- .
Reklamuj jak najszybciej...
Docelowo jest dużo na forum na ten temat...,poczytaj zanim bierzesz się za inwestycje...
Moja rada tylko CME lub prawdziwy ECN...
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Artus
Bywalec
Bywalec

Witam. Dzisiaj otworzyłem pozycje krótką po cenie 3.27257 na usd/pln o godzinie 17:42 wrzucając ( o dziwo ) bardzo dużego SL na 3.28099 i zostawiłem pozycje samą dla siebie to miała być pozycja długoterminowa dla mnie. Sprawdziłem sytuacje na swoim koncie jak wróciłem ale było to już po zamknięciu giełdy . Zdziwiłem się gdy o godzinie 18:05 pozycja została zamknięta poprzez SL chociaż cena o tej godzinie na wykresie była zupełnie inna a mianowicie 3.27663 czyli pozycja nie powinna zostać zamknięta.
Daj znać czy Ci uznali reklamację. Mam jednak obawy, że nie uznają Ci reklamacji, bo czytałem ostatnio w jakimś poradniku (też zaczynam grać na forexie i dość pilnie się uczę) że krótkie pozycje zostają zamykane po cenie ask a u nich na tej parze na koniec dnia ask jest zaznaczane na 3,2800 a patrząc na wykres to musiało być we wcześniejszych godzinach zdecydowanie wyżej. (cena na wykresie to jest cena bid z tego co widzę).
Tak czy inaczej daj znać co wyszło z reklamacji
Artur

adi1711
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: adi1711 »

Ale czy to możliwe ze spread aż tak się rozszerzył na 4 godziny przed zamknięciem giełdy ? Wydaję się to troche "śmieszne" :/

ODPOWIEDZ