A choćby to pokazać. Na konkretnych przykładach.green7 pisze:Granie - zwłaszcza automatem - traci sens gdy czasy egzekucji wynoszą niekiedy po 2 minuty .....
Moim zdaniem, sprawa jest prosta, nikt nie będzie czekał dwie minuty na otwarcie pozycji, i po kilku, najwyżej po kilkunastu takich sytuacjach każda normalna osoba zamyka konta u brokera i otwiera gdzie indziej. Tyle że jakoś ludzie się nie skarżą na to, a już na pewno nie tym forum, wątek Bossa istnieje od dwóch lat, a takich skarg jest co najwyżej kilka.
Ale pewnie Bossa uwziął się właśnie na green7, któremu nawet się nie chce składać reklamacji (sam to pisze), ale jakoś chęci mu nie brakuje, żeby snuć skomplikowane teorie na temat tego brokera.
Ja jeszcze dodam, że po przeczytaniu tego wątku podziwiam przedstawicieli Bossa za cierpliwość w odpowiadaniu na co najmniej dziwne zarzuty. Mi by się nie chciało już po 3. stronie, biorąc pod uwagę sposób argumentacji.
Jeszcze dodam, że akurat temat jest dla mnie ważny, bo być może niedługo otworzę konto w Bossa, i to nie za 5k, tylko za "trochę" więcej, i chętnie bym poczytał jakieś sensowne opinie, przykłady opóźnień, itp. itd.
Ale jak widzę trzeba wszystko sprawdzać samemu. Po co rozmawiać konkretnie,na temat , może nawet kulturalnie, lepiej powiedzieć, że broker jest beeee, i obrzucać błotem. Do tego się ten wątek sprowadza moim zdaniem.
Dla ciebie ewidentna, dla innych niekoniecznie. Może tak przyszłość, nie tylko do ciebie, zamiast tworzyć spiskowe teorie, opisywać je godzinami na forum, chyba jednak lepiej pokazywać konkrety?green7 pisze:Pomyślę nad tym czy mam czas na to ..... nic to nie zmieni a dla mnie sprawa jest ewidentna.
No ale właśnie, po co? Nagle jeden nie ma czasu, drugiemu się nie chce, a trzeci twierdzi, że to nic nie da. Nawet jeżeli macie rację, jakoś trudno brać was poważnie.