SLAW pisze:1) Jak założyłem u was konto + 2 subkonta konkursowe to rozumiem ze aby dostać dostęp do haseł i loginu dla mojego konta muszę wpłacić 5k ? bo wplata 2k i tak nie spowoduje uaktywnienia kont konkursowych jeszcze ?
Otwierając podstawowe konto BOSSAFX (nie konkursowe) obecnie wystarczy aby dysponował Pan kwotą 1000 PLN (i będzie ono aktywowane). Jeśli chce Pan uczestniczyć w konkursie zarówno w Rankingu Głównym, jak i Automatów to musi Pan wpłacić minimum 2000 PLN najpierw na swoje podstawowe konto BOSSAFX. Jak pieniądze już się tam znajdą, dopiero będzie Pan miał możliwość rejestracji uczestnictwa w konkursie. Fakt wypełnienia formularza rejestracyjnego (na stronie internetowej bossa.pl po zalogowaniu) spowoduje automatyczne otwarcie odpowiedniego subkonta konkursowego i przeksięgowanie na to konto środków w kwocie 1000 PLN z konta podstawowego (otwierając 2 subkonta musi Pan wypełnić 2 niezależne formularze). Wszystko dzieje się w czasie rzeczywistym i od razu po rejestracji otrzymuje Pan login do subkonta konkursowego, które jest już aktywne. Jeśli na podstawowym rachunku BOSSAFX nie ma środków w odpowiedniej kwocie, nie można dokonać rejestracji w konkursie (wypełnić formularza).
2) Czy uda wam sie robić weryfikacje uczciwości graczy w miarę na bieżąco czy dopiero po zakończeniu konkursu ? Chodzi mi o to ze ktoś wykręcając ponadprzeciętny wynik nieuczciwie może spowodować(zmusić) u części osób ponadprzeciętną (niepotrzebna) potrzebę do ryzykowania(strategia czysto konkursowa)
Naturalnie, w trakcie trwania rywalizacji stale monitorujemy zgodność z Regulaminem i zapewniam, że obecna, druga edycja tego konkursu na pewno będzie rozegrana zgodnie z jego zapisami - tak samo jak pierwsza w 2010r. Równe szanse i uczciwe zasady to fundamenty naszego pomysłu na konkurs forex.