Właśnie tak zrobiłem.mabe pisze:Próbuj otwierać pozycję na M1 wtedy zminimalizujesz SL.
SL jest wg tabelki zawsze 1% depo. Tabelki nie ma na scr żeby było coś widać. Jest na wcześniejszych scr.
Re enter na m5.
Piękna robota,choć ja bym spać z taką pozycją nie mógłFesiek pisze:O ironio! Na 12 SL, 2 BE, to rzeczywiście wyjątek. +79 pipsów. R=7,9. Jak łatwo policzyć połowa strat od pierwszego września, czyli odkąd prowadzę dziennik, odrobiona.Fesiek pisze:Hmmm, w pewnym sensie wyjątek
Chyba dwa razy. Zazwyczaj cena szła dalej do następnego poziomu SD na jakimś TF. Szczególnie na franku na początku września. A potem jak był wystrzał to mnie nie było. Takie życie.malsehen pisze:Fesiek, przeglądałeś te sl'e pod takim względem ile zostały złapanych na parę pipsów, a później cena ruszała w Twoim kierunku ?
Po dwunastu SL'ach nie robiło to na mnie wrażenia.Songo89K pisze:ja bym spać z taką pozycją nie mógł
Ja się tak ostatnio zastanawiam...w temacie Adama często ludzie pisali,jak to jest że czasem poziom działa a czasem nie,od czego to zależy..Fesiek pisze:Chyba dwa razy. Zazwyczaj cena szła dalej do następnego poziomu SD na jakimś TF. Szczególnie na franku na początku września. A potem jak był wystrzał to mnie nie było. Takie życie.malsehen pisze:Fesiek, przeglądałeś te sl'e pod takim względem ile zostały złapanych na parę pipsów, a później cena ruszała w Twoim kierunku ?