udalo sie skontaktowac, sprawa w toku, licze na to ze jutro sie wszystko wyjasnimario83 pisze:ray parker (ray.parker43) na skype jest dostepny - to koles z FxSalt - ja z nim swojego czasu rozmawialem jak chcialem otworzyc u nich konto. Zadzwon do niego i zapytaj whats up.
FXsalt , www.fxsalt.com
Kontakt do fxsalt:
Angielski numer : +44 (0) 2076124474
Polskie numery: +48 (12) 394 56 88, +48 (22) 211 37 61
email: bok@fxsalt-pl.com
reklamacje/ zmiany na koncie itp. itd. : helpme@fxsalt.com
To chyba tyle co mi się udało zanotować.
Live Chat 24h nie jest 24 na dobe z tego co zauważyłem. Albo jest konsultant albo można wysłać wiadomość.
Angielski numer : +44 (0) 2076124474
Polskie numery: +48 (12) 394 56 88, +48 (22) 211 37 61
email: bok@fxsalt-pl.com
reklamacje/ zmiany na koncie itp. itd. : helpme@fxsalt.com
To chyba tyle co mi się udało zanotować.
Live Chat 24h nie jest 24 na dobe z tego co zauważyłem. Albo jest konsultant albo można wysłać wiadomość.
- forexpolska
- Pasjonat
silent pisze:nie polecam z calego serca....
lepiej zrobic konto w aliorze...
Polski broker z licencjami a nie na wyspach dziewiczych bez żadnych licencji... dzieki czemu mogą robić co chcą
a klientów traktują jak dawców kapitału nawet gdy składają reklamacje.
Coś w tym jest ja niby prowadzę sprawę przeciwko brokerowi który jest regulowany w Irlandi i przed tamtym knf ale jak ktoś zna sprawę to wie że trwa to już rok i na razie brak efektów. Więc zawsze lepiej prowadzić potyczki przed polskim KNF i sądami
AVAFX - uwaga uwaga to oszuści i krętacze nigdy tam nie wpłacaj pieniędzy
Witam. Przeczytałem cały ten temat od początku do końca i widzę, że na początku to był super broker. Zmieniając stronę na kolejną i kolejną było coraz gorzej z nim. Po pierwszych parunastu postach to bym założył u nich konto a teraz naprawdę się zastanawiam. Czyli powiedzcie mi proszę reasumując fxsalt jest gorsze od DUKA?
Gółwnie elektronika