FXsalt , www.fxsalt.com

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Awatar użytkownika
Akhh
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Akhh »

kam16 pisze:Mam dwa pytanka do Was panowie. Mam konto real w zł i mam pytanie czy u Was też stop lossy można ustawiać dopiero modyfikując zlecenie a nie od razu przy jego tworzeniu? Drugie pytanie: Czy u Was też są same waluty do gry bez surowców i indeksów? Z góry dzięki za odp i pozdrawiam
Nie ma surowców, ani indeksów.

Ze zleceniami postaram się dowiedzieć o co chodzi bo nigdy grając z ręki nie wstawiam od razu SL ani TP.

Polecam EA dostawiające z góry ustalony SL i TP, przestawiające na BE etc. Polecam Swiss Army - wystarczy poszukać choćby na ForexFactory. Predefiniujemy sobie jakiś SL, który używamy średnio i po wstawieniu zlecenia EA ustawia nam go, a my sobie na spokojnie modyfikujemy w zależności od potrzeby.

gfx
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: gfx »

5 pytań dot rejestracji w fxsalt

1. Czy strona dowodu z moim *zdjeciem i podpisem (pierwsza)* wystarczy, czy skleic obydwie strony w jeden plik graficzny?
2. Maja konto w PLN w WBK?
3. Jak długo trwa weryfikacja danych osobowych?. Mam oczekiwać telefonu, e-mail od supportu?
4. Po wplaceniu kasy [oczywiscie jeszcze wczesniej powinna nastapic weryfikacja moich danych osobowych] kiedy mogą rozpocząć trade-owanie?
5. Jesli chce konto mikro, to musze im to zglosic?
6. Jest mozliwosc zawierania transakcji na s&p500, gold, silver?
7. Szoda, ze na koncu to pisze. Jak tam ze spreadami, kwotowaniami, poslizgami cenowymi?

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MajorGC »

kam16 pisze:Mam dwa pytanka do Was panowie. Mam konto real w zł i mam pytanie czy u Was też stop lossy można ustawiać dopiero modyfikując zlecenie a nie od razu przy jego tworzeniu? Drugie pytanie: Czy u Was też są same waluty do gry bez surowców i indeksów? Z góry dzięki za odp i pozdrawiam
Uzyj tego co zalaczylem:

Plik rozpakuj i wrzuc tak jak widac do katalogu gdzie masz zainstalowane FXSalt meta tradera.
Nastepnie odpal platforme i w oknie "Nawigator" w zakladce strategie pojawi sie EA Swiss Army. Przeciagnij to na wykres danej pary na ktorej grasz.

Rowniez zalaczam co powinienes miec aktywne w ustawieniach.

Zalaczylem rowniez plik z ustawieniami nazwany sl.set ktorego zaladujesz z poziomu EA w zakladce "wpisz parametry" i z prawej strony przycisk "Laduj".
Domyslnie mam ustawione 5 pipsow, ktore latwo mozesz zmienic na odpowiadajaca Ci liczbe --> czyli w zakladce "wpisz parametry" dla Swiss Army w linii MaxLossPip ustaw sobie ilosc pipsow jesli 5 to wpisujesz 50 jesli 15 to wpisz 150 (zwiazane jest to ze starym kwotowaniem).
W linii StopLoss dokladnie ten sam parametr ktory Cie interesuje.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

gfx
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: gfx »

polaczeq pisze:5 pytań dot rejestracji w fxsalt

1. Czy strona dowodu z moim *zdjeciem i podpisem (pierwsza)* wystarczy, czy skleic obydwie strony w jeden plik graficzny?
3. Jak długo trwa weryfikacja danych osobowych?. Mam oczekiwać telefonu, e-mail od supportu?
4. Po wplaceniu kasy [oczywiscie jeszcze wczesniej powinna nastapic weryfikacja moich danych osobowych] kiedy mogą rozpocząć trade-owanie?
7. Szoda, ze na koncu to pisze. Jak tam ze spreadami, kwotowaniami, poslizgami cenowymi?
+
8. Dane o dochodach wniskodawcy - ucze się, nie mam pracy, więc co mam tu wpisac? Kapital podwyzszonego ryzyka - ?

Camel4
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Camel4 »

8. Dane o dochodach wniskodawcy - ucze się, nie mam pracy, więc co mam tu wpisac? Kapital podwyzszonego ryzyka - ?
Następnym razem Ty i inni niech czytają poprzednie strony bo odpowiedzi są na wszystko. Eh..

1. Obydwie
2. Tak
3. 1-2 dni
4. 1-2 dni
5. Tak
6. Nie
7. Spready jak na demo
8. Wpisz co chcesz, mogą byc same zera.

ugangu
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ugangu »

Camel4 pisze:

Następnym razem Ty i inni niech czytają poprzednie strony bo odpowiedzi są na wszystko. Eh..

1. Obydwie
2. Tak
3. 1-2 dni
4. 1-2 dni
5. Tak
6. Nie
7. Spready jak na demo
8. Wpisz co chcesz, mogą byc same zera.
Co do pkt 8 to mam wątpliwości czy mogą być same zera... według mnie nie mogą. Broker może odrzucić taki wniosek bo skoro ktoś nie wpisze jaką kwotę może zaryzykować na tego typu inwestycje to broker taki wniosek raczej odrzuci.
Taką informację otrzymałem kiedyś od innego brokera i myślę, że w przypadku fxsalt jest tak samo.
Te informacje i tak nie są w żaden sposób przez brokerów weryfikowane więc nie ma się co spinać i nie koniecznie trzeba podać tak jak jest to w rzeczywistości ;-)

tems
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: tems »

Nie otworzysz konta z mikrolotami w PLN, taką informację uzyskałem na infolinii.

kabarecik
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: kabarecik »

freshman89 8) hej mam problem dokladnie jak Twoj tylko zmiana serwera nie pomaga

MURUROA
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: MURUROA »

Witam

Mam takie pytanie: jak lub gdzie można zmienić dźwignię ??? Zależy ona od kont mikro czy standardowego ??

Awatar użytkownika
bbq
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: bbq »

MURUROA pisze:Witam

Mam takie pytanie: jak lub gdzie można zmienić dźwignię ??? Zależy ona od kont mikro czy standardowego ??

Zadzwon na info.

ODPOWIEDZ